Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no takze den pred tim nez se rozhodnete obrezat chudinku rostlinku je dobre sestrihnou listy ktery se pak zatahnou a lepe drzej vlhkost a neztracej ziviny pak seriznete ziletkou vetvicky tak 7 cm dlouhe a uriznete spodni listky pak rizek namocite do vody a pak hned do stimulaxu a cely to kuchnete do tablety a pritlacite hlinu
no a pak uz jen cekate a cekate nez zakorenej
Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by La Grand
no takhle to uz vypada ve skrini
nad rizkama mam takovy maly parenistatko na levo si muzete povsimnout maximalne undergroundovyho zvlhcovace
jinak rizky dvakrat dene rosim
Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by La Grand
jo jo taky se mi zdalo ze to vypada dobre ale ve skrini to strasne rychle vysycha takze jsem to prendal do kokos : perlit 50:50 a vypada to mnohem lip zejtra snad uz dodam foto
Jo,jo jiffy,taky jsem je nakoupil.Mam zatim dwa rizky blueberry.Jeden w jiffine a druhy we filmowce.Oba wypadaj zatim stejene.Zajimalo by me za jak dlouho to asi zakoreni.Jinak kdyz pridawam wodu do pytlicku,tak pridawam jeste peroxid wodiku se stimulaxem2 no a foukame CO2(to je kombo).Tak sem zwedaw.Wypadaj zatim krasne.