Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Trochu jsem přiložil ruku k dílu a přeložil jsem jednu seedbanku. Kompletně je přeloženo vše co prodává, a to od firem:
- Seedbank Originals
- Spice of Life Seeds
- No Mercy Supply
- African Seeds
- Paradise Seeds
- White Widow Web
- Serious Seeds
- Greenhouse Seeds
- T-Seeds
a najdete ji na http://www.terracava.com
Urcite je to zajimave, mate ale nekdo zkusenosti u objednavani u teto seedbanky?
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Právě sem brouzdal po seedbankách a koukal a koukal a překládal a luštil... až se mi z teho sek explorer a náhle hle! FAJN! du na to ((a K+je TTTTTTTTTTvá
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman