Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nesmírně mě baví sledovat antispoty typu marihuana zabíjí. Pár jich mám...úplně úžasný (teď nevim kde to bylo) jak jeden adolescent sedící na židli nabídl druhýmu špeka, ten pak řekl ty vole, já sem úplně sjetej a odstřelil se brokovnicí...nebo tenhle anticannabis spot , kde je karatista a chystá se přepůlit dřevo...taky známej z filmečku strach a hnus v LA - feťák má bílé kotníky od neustálého napětí...bijte feťáka...škoda každé rány která padne vedle...
pak sem ještě vystříhal ze série Hooked - Illegal Drugs nějaký věci(tímto nechcu nijak zpochybnit škodlivost marihuany):
k tomuhle prvnímu - z dílu o marihuaně - úplně boží věc ten smích v pozadí. nebo jak ten kluk zabil svou mámu a taky ty oči na začátku, che che: http://data1.edisk.cz/stahni/61360/...vi_27.71MB.html
Původní příspěvek od Krupieer Zase dalsi threa(dred)Onicem sory ale zakladad tady zbytece thredy je onicem,mohl bych byt mod,,,,,,
přesně o tomhle ten thread je, o hlouposti a cenzuře...a soudě dle Tvého příspěvku je vidět, že tahle dvě slova jsou stále aktuální...co baví a zajímá Tebe? Holky? Sbíráš minerály? Chceš poznat někoho z groweru koho zajímá to samý? Založ si o tom thread a možná někoho takovýho najdeš...
...a neser se do nikoho a nepovažuj jeho zájmy za podřadnější než jsou ty Tvoje
Sice to neni propagandisticke,ale je to rozhodne zajimave.Dokonce se muzete podivat na vase oblibene igracky a nebo kdyz by jste potrebovali sportovni volant na Š100/120,ci shlednout tehdejsi modu...
Neni to kompletni,ma to cca 200 stranek,tak to je jen takovej vycuc
Konckoncu neni propaganda treba i jakykoliv referendum akorat se tomu tak dnes nerika?tedy ne samotne referendum,ale to co je pred nimStaci si vzpomenout jak to do nas hustili pred vstupem.Prej nestranny info he he.Tak to nazyvejme alespon pravymi nazvy))))