Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Bzuzz PK 13-14
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
bassman
Stálý Člen

Karma uživatele bassman - 84% PěstitelskáKarma uživatele bassman - 84% Pěstitelská

Bzuzz PK 13-14 Příspěvek č. 1

Ahoj Groweri,chtel jsem se zeptat kdo ma Bcuzz PK 13-14,dnes mi prisel a zarazilo me,ze je to pruhledna kapalina jako voda bez zapachu jestli to tak opravdu je nebo me napalili? Diky,po odpovedich to smazu

Old Post 01-09-2006 v 18:35 PM
bassman je offline   Profil uživatele bassman   Find more posts by bassman   Foto galerie člena bassman   Click here to Send bassman a Private Message   Add bassman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

Buď v klidu, nenapálili tě.... Je to opravdu čirá průhledná kapalina.... Zkus dát panáka a uvidíš, jestli to přežiješ, můžeš napsat jakou to má chuť, popř. to je třeba bez chuti (ale to už musíš zkusit) .....

Old Post 01-09-2006 v 18:49 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 3

No jak pise Rappa je to cira kapaliny bez zapachu. Chut jsem taktez nezkousel, ale vsiml jsem si ze kdyz pridas PK do ciste vody tak voda jakoby trochu zopalizuje. Ale ja nemam Bcuzz ale Bionovu.

Old Post 26-09-2006 v 08:05 AM
Lenochod
Stálý Člen

Karma uživatele Lenochod - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lenochod - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Jo voda trosku zhnedne,pouzival jsem na outdoor 2k6 plagron bloom a to zhnedne uplne,bcuzz 13-14 jen lehce,kazdopadne dobra vec

Old Post 03-01-2007 v 20:50 PM
Lenochod je offline   Profil uživatele Lenochod   Find more posts by Lenochod   Foto galerie člena Lenochod   Click here to Send Lenochod a Private Message   Add Lenochod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Expiry
Stálý Člen

Karma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

To s tim panakem-zkousel jsem olizovat zkrystalizovany hnojivo ba strikacce a asi mi to sezralo posledni chutovy poharky.Ku**vsky to palilo na jazyku a bylo to hodne slany

HPS vybojky s pridanym modrym spektrem

Databaze hnojiv jeste porad ve vystavbe

stavba me nove skrine(2x250w a mnoho dalsiho)

Old Post 04-01-2007 v 16:39 PM
Expiry je offline   Profil uživatele Expiry   Find more posts by Expiry   Foto galerie člena Expiry   Click here to Send Expiry a Private Message   Add Expiry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Expiry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 6

Muze mi nekdo poradit od ktere firmy je PK 13-14 nejlepsi? potrebuju s nim letos kytky rychlejc nakopnout na kvet a jak sem tak hledal,tak ho vyrabi Bcuzz,Boinova i Plagron..tak kkterej z nich bude fachat nejlip? podotykam ze jedu OUT.

Old Post 09-05-2007 v 13:15 PM
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Budou nějaký Káčka když to ochutnám a hodim report???

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 14-05-2007 v 20:33 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 8

citace:
Původní příspěvek od Mr. Figaro
Budou nějaký Káčka když to ochutnám a hodim report???

To je jasný, když dáš přede mnou panáka, tak ti káčko určitě dám... Abys ušetřil, přivezu placatku svýho PK13/14... Tak na příštím srazu a žádný vyvlíkání se z toho, jinak to tady rozmažu jako pravou bulvárovou bombu

Old Post 14-05-2007 v 21:09 PM
Mr. Figaro
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

.....

Rád ochutnám, ale na panáka to nevidim - nechlastám to moc často.... ....Teda de vo to, jak to bude chutnat...... Ale každopádně nabízim report o chuti?

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

Old Post 14-05-2007 v 21:44 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 10

měl bych dotaz ohledně tohodle hnojiva... taky vám tak zvedá PH v zálivce?

mě ukrutně: na 10 litrů zálifky pouze s 3složkou a enzymama dávám 0,9ml kyseliny fosforečný, když přidám pouze 5ml PK musím dát kyseliny 2x tolik abych se dostal na PH 5,8...

máte někdo podobnou zkušenost??

měřeno 2 Ph metrama abych měl jistotu že se ten muj nezbláznil..

Old Post 01-06-2007 v 11:00 AM
Mr. Figaro
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

nevím sice kolik je u tebe dvojnásobek kyseliny,,,ale PK13+14 mi zvedá PH asi tak o 0,9-1,1 stupně,,,

projekt Venus
Zeitgeist movement

Henry Ford , 1922

Old Post 01-06-2007 v 13:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 12

prostě když dam 5ml PK musím dát 1,8 ml kyseliny, při 10 ml PK sem skoro na třech ml kyseliny abych srazil PH na 5,8 a to už se mi zdá celkem porce 3ml kys na 10 litrů zálifky..

Old Post 01-06-2007 v 15:58 PM
Cicmon
Felis Catus

Karma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

flashback: hele ja bych se toho nebal, bez pkcka jsem lil 3-4ml H3PO4 a s pk1314 leju 10ml (50ml A + 50ml B + 37ml pk1314, 25l vody, ph ciste vody hodne nad 7)

...the Spice must flow...
...My jsme ti, na které jsme čekali...
...Mayský král měl ve své hrobce napsáno „radujte se do roku 2012, pak budete jiní“...
...Doufejme, ze ve vesmíru bude objeven inteligentni zivot, u nas na Zemi je to v prdeli....
-= Sweet Tooth #3 1000w (400+600) bubblers =-
-= Outdoor 2003 aneb pokus s indoorem venku =-
-= Gumby hash - hasis pomoci gravitace - levne a efektivni =-
-= H2O Energie =- -= Energie u Pramene=- forum

Old Post 05-06-2007 v 23:16 PM
Cicmon je offline   Profil uživatele Cicmon   Find more posts by Cicmon   Foto galerie člena Cicmon   Click here to Send Cicmon a Private Message   Add Cicmon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kolom&n
Stálý Člen

Karma uživatele Kolom&n - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

no me by taky zajimalo jestli mate nekdo zkusenosti s PK 13-14 od plagronu, ten si myslim ze je nejucinejsi
,ale chtel bych prvne slyset nazory...

Kolomanovo Šouší---2oo6to bejvávalo..

Surpr!se OUt'07 by Kolom&njsem na to zvědaFF

Koloman's 400W Wonder BoxXx,,,ZHULENO:...

Old Post 05-06-2007 v 23:37 PM
Kolom&n je offline   Profil uživatele Kolom&n   Find more posts by Kolom&n   Foto galerie člena Kolom&n   Click here to Send Kolom&n a Private Message   Add Kolom&n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
levap20
Stálý Člen

Karma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Taky by mě zajímal názor na PK 13-14 od Plagronu. Mohl by někdo napsat něco bližšího o tomto hnojivu.

balkon2007 WS,BUS,KM,AK47 | outdoor2007 6řezů, 25semínek
balkon2008 SS,AH3 | outdoor2008 SS,AH3
balkon2009 NYCD,JH

Old Post 26-06-2007 v 11:46 AM
levap20 je offline   Profil uživatele levap20   Find more posts by levap20   Foto galerie člena levap20   Click here to Send levap20 a Private Message   Add levap20 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Expiry
Stálý Člen

Karma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% Pěstitelská

Jedna z teorii hnojeni Příspěvek č. 16

Jednaz mnoha teorii hnojeni(Metrop) :

N-potreba ve vsech fazich zivota rostliny.Je obsazena ve stenach bunek.

P-je nejvice potreba v rustu pro silne koreny.Temer cely zivot rostliny je maximum teto latky obsazeno v korenech

K-potreba pro spravny rust a vyvoj kvetenstvi

To znamena ze hnojivo P/K by melo byt naprosto nevhodne.Metrop dale tvrdi,ze koncentrace 13-14 neni mozna udelat.

Nekdo s tim nemusi souhlasit.Ja sam jsem P-k pouzil a byl jsem spokojen s vysledky meho growu,ale nemam moznost srovnat s Metropem.

HPS vybojky s pridanym modrym spektrem

Databaze hnojiv jeste porad ve vystavbe

stavba me nove skrine(2x250w a mnoho dalsiho)

Old Post 26-06-2007 v 19:05 PM
Expiry je offline   Profil uživatele Expiry   Find more posts by Expiry   Foto galerie člena Expiry   Click here to Send Expiry a Private Message   Add Expiry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Expiry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:05 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-08-2009 - Atami - B´cuzz PK 13-14 - 13 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás