Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Custe lidi Matka do me furt hlasi Ze jestli si udelam ty dready tak nedostanu zadny poradny zamestnani Ma totiz firmu a veskery zastupci od firem maj kratky sestrihy a furt do me vali ze jeste nevidela zadnyho managera s dredama... A furt po me chce abych si ostrihal vlasy Ale uz jen cekam na spravnou dylku
A tak se ptam co dredari jaky mate zamestnani jestli o tom muzete mluvit?
Samozrejme a le to ma mati nepochopi Ma firmu s elektronikou a jezdi k ni zastupci firem a nikdo podle ni nemel ani dlouhy vlasy natoz ty "strasny" dready ... Prej je to symbol Nic nedelani atp. Sem ji rikal ze je to blbost ale i kdyby se na hlavu stavela tak je to muj zivot takze dready budou
záleží taky na tom, jaký dreads.. jestli z profi salonu, a nebo homemade-to by asi neprošlo, ale dělal jsem už hoodně dreads lidem z high sociaty..a potkal jsem je i v obleku:-)
"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15
zamestnavatel urcite nesmi soudit podle ucesu ale treba kamos dostal praci kuchare a musely dredky dolu to bych brecel sice je jeste nemam ale na podzim urcite budou
Původní příspěvek od Morys Samozrejme a le to ma mati nepochopi Ma firmu s elektronikou a jezdi k ni zastupci firem a nikdo podle ni nemel ani dlouhy vlasy natoz ty "strasny" dready ... Prej je to symbol Nic nedelani atp. Sem ji rikal ze je to blbost ale i kdyby se na hlavu stavela tak je to muj zivot takze dready budou
no dredy su a budú určíty symbol a pre kaŽdého iný chceš pracu a matka je tvoj zamestnavateľ tak buď praca alebo dredy no a ja ani pracovať nechcem takže mi to je jedno hehe alebo si ich môžeš dať spraviť u kaderníka menom masai mara ten ti ich zaplete tak profesionalne že budeš môcť byť aj modelkou
Ono je taky neco jinyho delat managera uz nejakej cas a postupem doby si udelat povest a pak dredy.Neco jinyho je se jit s dredama hlasit o misto.V kazdym pripade te dredy pri nastupu znevyhodnujou,nikdo totiz mevidi co v hlave opravdu mas a kazdej soudi podle zevnejsku.Zkus si na schuzku prijit v nevhodnym obleceni a uvidis.Nikoho nebude zajimat co mas v hlave,ale odsoudej te rovnou podle zevnejsku.Tvje sance na uspech v jednani budou o dost mensi.Je to normalni,skoro kazdej da na prvni dojem a ten je u obchodnich schuzek to nejdulezitejsi.Takze pokud chces opravdu delat managera,bejt tebou na dredy minimalne na nejakej cas zapomenu))
he ja asistent sefky v zahranicni advokatni kancelari - bezne kontakt s policajtama, soudama, veskerejma uradama, zahranicnima klientama - rauty, pracovni vecere...nevzpominam si snad ani na jeden konflikt kvuli tomu
jo na misto sem nastupoval uz s dredama
no ja mam kamose co ma na hlave fakt velky hovna a pracoval nekde z pocitacema aj mu davali slusny plat ale potom mu rekli ze at si to ostriha jinak si ho tam nenechaji.a do toho nesel byla by to skoda.odjel nekam do skotska a tam se stara o deti:-)ale jinak taky chodim do prace a budu si delat do roka dredy a nejak to neresim co budou rikat ale myslim ze to nebudou resit to je vse....
tohle je o ničem, myslím si, že by to přece měla být každého věc, co má na hlavě, jaký rozdíl je mezi dredy a těmi vymaštěnými pop star, co mají nějaké šílené střihy na hlavě? jenže tady v ČR jsou obecně stupidní lidé, kteří vidí za dredama nějakou špínu...je to marné...a stejně sehnat si dnes dobrou práci je jen o známosti, málokterá firma dá opravdu šanci někomu šikovnému jen tak...a já dělám ve firmě, kde jsou dost vymaštění navoňaní nagelovaní blbečci, a raději bych tu viděla v pohodě chlapa či ženskou s dredama na hlavě, kteří mají aspoň něco v hlavě...
no obecně k těm právům, každý má právo nosit na hlavě co chce ale každej má taky právo vybírat SVOJE zaměstnance podle SVOJICH měřítek, pokud se jedná o nějakou společnost tak prostě vyberou managera tak aby seděl (tak nějak) na image firmy, pokud je to konzervativní firma holt bude konz. i vzhled zaměstnanců, pokud firma chce vyjádřit nějakej druh "pokrokovosti/výstřednosti/..." tak proč ne třeba dredař managerem. no a abych řekl pravdu tak některý ty dredy (hlavně co ček spachtí s nějakejma kámošema zhulenej jak tele) bejvaj po nějakej době docela no nic-moc....