Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam dosť veľky problém. pestujem doma na zahradke a snažim sa aby sa rastlinky nedostávali na oči susedom. preto som si aj zaobstaral z nirvany early misty, co by mala byť relativne malá odroba(okolo 1.5m). ale jedna ma uz 2.5m a vyzera ze sa nechysta rast ukoncit. suseda sa aj pytala ze co su to za rychlostromy
ale teraz, co s tym, aby to uz nerastlo, alebo ako by som mal zaretušovať tu vyšku. uvažoval som ze vrcholce by som ohol. prosim poraďte mi niečo.
rastlinka ti rastie, pretoze ma dost zivin a vody. a ked chces mat dobru urodu, tak ani jedno obmedzovat nebudes. Dobrym riesenim je ohnutie palice, niekde sa to tu uz riesilo, skus si precitat toto http://grower.cz/forum/showthread.p...ghlight=ohybani . a prajem vela zdaru
No, já bych byl nejdřív rád jakej mi narostl strom, a pak bych až řešil sousedy. Teď už můžeš jen ohýbat, na zaštipování je už pozdě a nepřineslo by to efekt. Hlavně nezlomit,ohýbat postupně, použij buď ohýbačky, nebostačej aj špagáty a natáhni ji k zemi, vyřešíš problém sa výškou a ještě se ti zvýší výnos
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
No pokud už je na zaštipování pozdě (mohl bys to ufiknout třeba v půlce a udělat 2 poloviční kytky), tak ti zbude jen ohybani. Nebo udělej mezi vaším a sousedovic pozemkem nějakej plot, ať nešmírujou. Kdyžtak je to kopřiva nebo bambus (nějakej exotickej) ;-)
From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta
uz som vsetky vetvicky ohol, a zaretušoval , takže nespravne oči nemajú šancu. len dufam že to rastlinam nejako moc neubliži. a predtym to bolo take estetickejšie:-)
v americe, kde taky nemužou mít obří kytiz to dělají tak, že je nechaj růst a těsně před začátkem květu (asi by to šlo i dřív) kytku rozpůlej-rozštípnou nějakým skalpelem, řez pomažou zakořeňovávacím stimulátorem a křížem zakopou....
no je to z doslechu...já se to zatím bál vyzkoušen (ni nemám venku jedinou )
Kdyby jsi na to myslel driv a ohnul ji treba v metru k zemi mohl jsi pestovat plazivca .... neroste to tak do vysky a mas tam hodne "vrcholovek" .... Mas tady toho o tom na groweru hodne, staci hledat
peace