Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tady neco z kucharskeho koutku.......z obdobi mezimikulasovanocniho.......
INGREDIENTS: 2 krat 3d tatranka,2 krat cokotatranka,pul pytle piskotu,trocha solamylu,vanilkovy cukr,cukr moucka,cokolada na vareni,ceres,liskove orisky,mandle,strouhany kokos,rum,pytel gandzi a hasis...v nasem pripade neco okolo deseti g....
NASTROJE:sporak,hrnce podle mnozstvi gandzi na vyvareni od spiny a ruznych necistot......,lis na brambory bo neco podobneho,lzici,naberacku,2 misky o rozmerech vasich vyslednych hmot,tac nebo prkenko obalene alobalem a to je snad vse ;-)
POSTUP:do jednoho kastrolu dame vodu s gandzou a nasledne polozime na rozpaleny sporak,gandzu varime a promichavame par minut...pak vodu slejeme a dame novou...
po nekolikerem opakovani tohoto ukonu vodu opet vyhodime a vylouhovany material promackame abychom z nej dostali co nejvice vody,kterou vylejeme...v nasem pripade jsme pouzili platno....
mezitim si do kastrolu od louhovane gandzi,zbaveneho spinave vody,dame rozehrat ceres....hrejeme ho na dvojitem dne..tzn.jeden kastrol,v nem voda...na nem posazenej druhej kastrol,v nem ceres,vse takhle postaveny na sporaku ;-) ...aby tuk nepresahl vic jak 100 stupnu celsia...a vlozime do nej vylisovany,odvodneny material....
...pote rozhrejeme,prolisujeme gandzahmotu,kterou dame opet do platna,platno do jiz zminovaneho lisu na brambory....a mackame rozehratou hmotu az nam tece do misky krasne ocisteny gandzaceres...
...mno...udelate hmotu z tatranek,piskotu,vanil. i mouck. cukru,drcenych orisku a mandli,rumu,gandzaceresu...vseho podle chuti,ale aby z toho byla tvarovatelna hmota,spis lehce mekkci pac v lednici to pak jeste ztuhne..tak aby ste si nevylamali zuby ;-)
...takto zakulacene kulicky..ktere by pochopitelne meli byt co nejkulatoulinkatejsi..dame do lednice.....a zacnem pripravovat cokoladu na polevu ztuhlych kulicek........pripravime si cokoladu na vareni,rum,zbytek gandzaceresu,nadrtime hasis....
.....cokoladu na vareni dame do kastrolu a pridame trochu gandzaceresu.........kapku rumu...a nastrouhany ci nadrceny hasis........vse hrejeme a promichavame...treba hodinu....opet na dvojitem dne..
.....sundame po jiz zminenem casovem useku ze sporaku a nechame ochladnout.........pak uz jen vyndame ztuhle kulicky z lednice,vyvalime je v jeste netuhe,avsak vychladle cokolade...pote ve strouhanem kokosu.........a......dame do lednice..
KAVALERA:...slapalo......;-)........aaale priste tam dam siskoidni materialek pro maximalizaci zgandzovatelnosti,precejenom je tam dost okolni hmoty a ta zelena by mnela byt dobraa.......jinak v papirovych kosiccich a nejaky stylish krabici,fajnes darek ...
Tezko by to slo podle toho navodu vyrobit.Nikde se temer nezminujes jakej tuk a kolik ho pouzit.Dost lidi by mohlo napadnout ze maj varit jen tu zelenou kouli vyvarenou vevode.