Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Modely. ICE, PPP, Papaya, Durban P., Gypsy Mix ze semen od Nirvany, A11xMTF(z řízků..), 2. generace Hererr, SADPxS1, BB, Silver Pearl a Early Misty, dale WW a čudka od metalsodika a erixona, tak snad to bude ok, jen mě trošku zaráží, ž mi to žloutne
Těm nejstarším je tak měsíc...nejmladší byli včera zasazený do hlíny...., jinak dvě kyti necham ve skleníku a ten zbytek někam ven, moc jich neni, cca 50ks....zatim 7samců (2xPPP, 1xICE, 3xBonus Sarghamata, 1xPapaya), přidáno 2x G13x Blue Berry (reeferman)
zase pár fotoz, ty kyti co žloutnou už měli bejt dávno přesazeny, ale sem lenoch a proto jsou od spoda tak holý...hnojim postříkem od Plagronu a to Cropmaxem a Phytaminem....na květ přídou slepičaky nebo něco holandskyho...zatim
No hele nevim co s tim, tak asi jo...ted sem přišel z polička, ty vole vykopal sem šest dir a sem v řiti...totaloš splavenej, tak to zejtra zkusim zas..., vykopu jich tak 10, jinak sem posbiral slepičaky, samo, že lopatkou a né rukama, takže papani je pro ně jasny... jinak kyti chvalim, ale až Vám sem hodim fotky od kamoše, to budete vic než koukat tak zaťal ať to roste
No tak spíš než krásný léto budeš mít krááásnej podzim a vlasně i určitě krásný leto 07,08...
Co je to za kytku v příspěvku 5. na čtvrtej fotce, ta s tím fialovým stonkem?
No vlastnim ještě skřiň, takže krasný léto je i bude...jinak ty s tim fialovym stonkem jsou G13xBlue Berry od reefermana...doufam, že to bude nejvetší pecka z tohohle osazenstva, jestli to teda dokvete, uvidime...
Tieto "farebné" odrody nehádžu farbu až na konci kvitnutia? Pretože vždy som si myslel, že sa zfarbia až ku konci, nie už takto od začiatku viz. trebars Shaman, ten nemá fialové stonky Tak neviem, podľa mňa to bude skôr nejaký problem , a nie gény. Opravte ma ak sa mýlim
Anonymer: Podle mě je to geneticky dany...už odmalicka byli takhle pěkně zbarveny...jinak to jsou jediny 2kytky z 60 co se takhle zbarvily...snad by nam moch jahudka a metalsodik řict jak vypadaj jejich G13xBB...maj taky tahle fialovej stonek? jestli ne, pak je u mě asi nějakej problem, ale pochybuju
Původní příspěvek od indicky-konopi Anonymer: Podle mě je to geneticky dany...už odmalicka byli takhle pěkně zbarveny...jinak to jsou jediny 2kytky z 60 co se takhle zbarvily...snad by nam moch jahudka a metalsodik řict jak vypadaj jejich G13xBB...maj taky tahle fialovej stonek? jestli ne, pak je u mě asi nějakej problem, ale pochybuju
Já bych řek, že to je v klidu. Měl jsem semínka modelu, pěstoval jsem ho po 2 roky (letos mi nevylez) a všechny kytky měly od začátku taky stonky takhle fialový a no problem. Takře good luck a ať to jede.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Vcera jsem udeal zacatecnickou chybu a malem se mi to vymstilo....hnojil jsem postrikem, jenze v pravy poledne, kdy to nejvic pali a kor ve skleniku, takže hodne kytkam se poradne sprazily listy, u nekterejch to dokonce vypadalo i na smrt, takže jsem se poradne zapotil, ale snad to bude ok...
Tady Vám ještě ukažu jak vypadá výše uvedený LP1 po postřiku v pravé poledne + třeba ještě obě dvě G13....
Naposledy upravil indicky-konopi 17-06-2006 v 18:05 PM