Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus.Mam problem.Ze se ohybaji by jeste nebyl takovy problem ale hlavni je ze se jakoby zavírají dovnitř....Jakoze se jim ty listy zvedaj...nechapu cim to muze bejt...Please poradte-sem amater
Uz se to trosku lepsi ale prece jenom ma ty listy furt hrozne nahoru....Je to ta nejbliz jinak ostatni sou v pohode.Jo a taky sem se chtel zeptat jak a kdy nejdriv zjistim co je samec a co samice....prece jenom je hezky a sukat se chce kazdymu...
Jinak teda mam to na balkone a sviti na to docela hodne,ale pres to asi centimetr tlusty sklo(i kdyz bydlim dost nizko takze to sviti spis zezhora)...tak si myslim ze svetla ma dost....
Jo to se me stalo tez me se to furt zaviralo do sebe.....mel sem to na balkone kde na to svitilo slunko taxem to na den, dva dal na misto kde nepari slunko ale je tam svetlo....a paxe mi to nejak zvetilo. NEvim presne zda se mi to spravilo tim nebo to samovolne
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Původní příspěvek od 9000i Docela me prekvapil poznatek, ze bydlis nizko a tudis to sviti zeshora... Myslim, ze ikdyby si bydlel o sedm pater vys- sklon slunicka by byl vpodstate stejny ;-)
To jenom tak naokraj - jsem mel z fyziky dycinky jednicku... :-)
Tak toto je fakt perlička!!!:-)
Ani newím proč to hulím???
ale chci to hulit!!!
a mám to moc rád!!!