Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím.. Nějak se mi takhle začali kroutit listy a vůbec netusím čím to může být.. Kítí je staré 10dnů a svíceno na něj 150w sodivkou..Voda kterou kítí zalívám má PH mezi 6-7.. Byl bych moc rad kdyby mi někdo poradil Jinak se omlouvam za kvalitu fotek a doufam ze takovyto tread tu nejni,, teda hledal jsem ale nic podobneho jsem nenasel..
Naposledy upravil Toxikoman_169 27-03-2006 v 16:26 PM
čoveče,, tědka si myslim že to bude nejspíš tím, že tam byla moc velká vlhkost a že sem to i přelejval
Myšlíš že to bude tím..?
Jinak děkuji za Tvou odpověď
Světlo jak již jsem psal mam 150w sodikovku, a teďka sem ji kupoval novou, totiž můj první indoor Výbojku mam 15cm nad kvítí a svítim 18/6.. Se mi právě začali ohybat u více kítí, už u čtyř
výška asi nebude mít vliv ale myslím že 15cm od kyti je docela dost.mohl bys to dát tak na 5-10cm.čím míň,tím lépe proto aby se ti kytky zvětšovaly do šířky a ne do výšky za světlem..myslím že tohle nemá z tvým problémem nic společného ale víšjaktaky se mi kroutí listy,ale nikdy sem to neřešil..me jedou proste dolů..takže ten list je jakoby uzavřený,ale je zelený a jinak vypadá zdravě..nemám foták..hold smůla:-(..
Původní příspěvek od Moje nehnojis je vid?jestli jo tak to bude zrejme ono,jinak bych si troufal trvdit ze jim chybi nejaky makro zivyny
anebo sou kyti citlivy na ph
Jéj člověče víš že máš prawdu,, sem tam trošilinku přidal hnojiva, tak to tedy bude tím..
Naposledy upravil Toxikoman_169 01-04-2006 v 10:30 AM
JJ, vypadaji zdrave. To krouceni je docel normalni, nekdy to dela nizsi PH. Ja si z toho vetsinou nic nedelam. Dokud nezloutnou nebo na nich nejsou skvrny, tak je to ok. Mir
cabas , me se to taky stalo ,ale zase se mi vyrovnaly .. nešaháš pořád to tý tvojí skříňky , myslim si , že by to mohlo bejt tim , jak tam pořád saháš a třeba otáčíš těma květináčema