Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nemuze to bejt nadbytkem fosforu?Mel jsem podobny fleky.Tvorily se kdyz jsem masivne hnojil P.Takze takhle se u me projevovalo predavkovani fosforem.Neni to stejny jako predavkovani dusikem..Řapíky listu,mas je cerveny?
V tech vzhledovejch zmenach na kytkach vypada predavkovani P uplne jinak.Ja jsem to mel dost podobny jako ty.Samozrejme,ze to mohlo zpusobovat i neco jinyho,ale kdyz jsem kytku proplachnul a zacal davkovat normalne,novy listy uz byly OK.Taky to mohlo zpusobit nedostatek nejakyho prvku vlivem spatnyho PH,ale to bude u tebe blbost,urcite ho meris ne?
Mne tohle obcas delaj listy kdys je omylem caknu nejekou vodou aneb H20 z hnojkama. Ono to pak vypada jako skvrni od tekutini (tvarove), jako mas ti (alespon mi prijde). Ja obcas si nevsimnu ze je tam jen malo vodi co ucmrnklo, a za den za dva to vypada podobne. Podle meho by se PK problemi ukazovali jako bud vice pravidelne skvrny (mensi), anebo by byli vic v celku (jedna nebo dve skvrny), a ne tak randomne.
to Leah : zdravicko, nechcem ta prudit kamo, ale sem patria prispevky k veci a nie od... ved uznaj sam, aky ma ten tvoj postreh pre
VoidMANa vyznam.. inak peace
Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus
Původní příspěvek od Gucspeed to Leah : zdravicko, nechcem ta prudit kamo, ale sem patria prispevky k veci a nie od... ved uznaj sam, aky ma ten tvoj postreh pre
VoidMANa vyznam.. inak peace
neces prudit tak neprud ja sem se jen obhajoval protoze se domne navazite ste obyc prudici
proc si nesprdnul drtikola ze udelal chybu?proc hned mne kdys se obhajuju?
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."