Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
servus,
taky sem tohle chtel vysadit, ale neni mi jasny jaky je ve finale potrebny mnozstvi abych to aspon trochu cejtil. jinak uz jenom ta predstava zrat korinky je docela underground...
good luck
no mám tady ještě zaštipovaný (pracně) mlaďoučké lístečky, tak až mi dojde ganja tak to zkusím, asi by to nemělo smysl kombinovat...
ps. ja mě sida roste docela fain, furt ji oštipuju mladý lístečky, tak se začíná trošku košatět...nicméně mi začíná kvést a tudíž pomaleji růst, nevíte někdo při jaké periodě to nekvete? mě to kvetlo v zimě, létě, napodzím, v zimě...
zdravim vas ludia.. o tomto threade som nemal ani potuchy
tiez pestujem sidu rhombifoliu (mimo ineho).. ale zatial som ju neskusal, mal som uz rocny ker ale napadnuty skodcami mi zimu neprezil
mam semenace, mam ich dost...takze tento rok ich bude snad viac..
je to zaujimava rastlina, paci sa mi aj ked moznosti jej vyuzitia (po pripade zneuzitia) su minimalne
raste v pohode..neni problem, zaujimali by ma jej ucinky..
musim to skusit nech vam to psychonauti rastie!
Zdravim, taky pěstuju sidu,
jenze mam jeden problem. Do nedavna mi rostla fakt rychle, tedka roste mnohem pomaleji, ale hlavne, zacinaji ji zloutnout listy a objevuji se ji tam takovy tecky, nevite co by to mohlo bejt, popripade cim je to zpusobeny? mam ji venku, substrat je pro kaktusy s drenazi... Diky, je uz docela velka, a kvete!
no já ji dal ven...a něco podobného se mi děje taky ....a co vím i voidovi (ale ten tu bude asi az v pondeli )
mě přijde, že i listečky jsou čím dám menší....asi ji zkusim pohnojit....
hm...takže to nepomuže...ještě mě napadlo, že bych ji sundal z přímého slunečního světla...máš ji taky venku?
anebo otrhat všechny plůdky (můžou vysilovat)....
Ne ne, vypadá to jinak:
Listy mi přijdou spíše jako spálené a jde to od konce listu po obvodu a uschne celej. Ale už jsem to vyřešil - dal jsem jí ze sluníčka, špatné listy schodila a roste už dobře, takže to IMHO bylo tím