Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Videl si uz zeleno-zlty kabel prierez cca. 0,4 cm? Neviem ci je to spravny kabel ale fachci v poho. ?
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Mně u Janči říkali, že by ten kabel měl mít průřez 2,5mm2, ale já mám u lampy to, co popisuje expiry_date1. Vymontoval jsem to ze staré lampy, a ikdyž to nemá požadovaný průřez, tak 150W na tom jede v poho. Ale asi by tam kabel s obyč izolací být neměl, aby nedocházelo k rušení vysokonapěťovým impulzů, které startér vytváří. Většina z vás ale ví, že i s obyč izolací to fachčí.
2Niga and others: žluto-zelené značení se používá u ochranných vodiču a ikdyž by to mohlo být jedno, tak bych vám to nedoporučoval zaměňovat. Co když lampu jednou prodáte taky nějakému elektrolaikovi a ten k tomu připojí např. stínítko s úmyslem ho uzemnit?
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
V OBI(hornbach. bauhaus) se dá vybrat ideální kablík, já osobně mám na 250w 3mm měděný kabel s dvojtou izolací a silikonovou bužírkou, vyplatí se přidat pár kaček za solidní vodič
Everybody wants to be different, but only some of us realy are.
hmm necital som toto cele sa mi nekcelo ale na tlmivku mozesh dat hocijaky kabel ale aby mal hrubku aspon 2mm. lebo tam ide vysoke napetie a niue prud takze mozesh dat aj taky tenky drot mam elektrotechnicku thak si myslim ze to viem
CYKY 3Cx1,5, podle novyho oznaceni CYKY J-3x1,5 (tvrdej).
Jestli chcete ohebnej kabel tak CYSY 3Cx1,5.
3 - 3 vodice
C(nebo J)- barevna skupina - hneda-faze,modra-pracovni,zelzlut. - ochrana.
1,5 - PRŮŘEZ(neni to samy co prumer) vodice, na svetlo jako je sodik 400W a vic bych si priplatil 3 kc navic a koupil 3x2,5. A treba jeste samozhasivej husi krk(chranicka na kabel).
keep growing
Na to wysoký napětí je dobrej ten kabel na neony,wydrží 10kV a má lanko 2.5,ten sedne jak prdel na hrnec :-) Ještě toho mam asi 3m doma.Pište,kdo chcete fuckt profi kabel.Mám i silikonovej do tepla!!