Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdavim
Zitra sklidim tyhle potvurky, ktere jsem jako male dostala od Imugnia a Smokieho (diky moc.., tak tu je par fotek nez odejdou do vecnych lovist..
Holky mely pripravenou asi pul metrovou vrstvu kompostu na ktere
si lebedily pri vegetaci, s postupnym kvetem jsem je zalevala obcas P,K-13,14. Tot vse
1.Masterkush
2.SuperSkunk
3.C4
4.,5.Chronic
6.PowerPlant
7.,8.celek
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Jo, diky sklidila jsem jen nektrere na nichz si zacala hodovat plisen-Mazar
a jedna C-ctyrka. Ostatni zatim odolavaji predpokladam, ze do konce to bez plisnove ujmy dotahne jen MasterKush..ty indoorovky to moc nezvladaj..
Cauko, sorry ze sa vam pletem do debaty ale musim reagovat...
seba: takze, ty si dal K- za to, ze niekto pochvalil druhemu rastliny - nezda sa ti to trochu divne?
Niekto suhlasi s tym, ze by sa take prispevky mali pisat ku karme, ale je vela ludi co ich potesi, ked im niekto priamo do threadu napise nieco podobne.
Bez prizpevkov ako je "Mas to super" apod. by to tu bolo trochu suche, tot moj nazor. No, nech si to kazdy prebere jak chce...
krásný rostlinky
bohužel bych řekl
že opravdu ještě mohly být v Zemi
ostříhat napadené místa
velmi opatrně upozorňuji
jinak plísni říkáme na jihu
jojo zase přišla harmonie...
nikdy jsem nedal k-
k+ Tobě
citace:
Původní příspěvek od vrrn Zdavim
Zitra sklidim tyhle potvurky, ktere jsem jako male dostala od Imugnia a Smokieho (diky moc.., tak tu je par fotek nez odejdou do vecnych lovist..
Holky mely pripravenou asi pul metrovou vrstvu kompostu na ktere
si lebedily pri vegetaci, s postupnym kvetem jsem je zalevala obcas P,K-13,14. Tot vse
1.Masterkush
2.SuperSkunk
3.C4
4.,5.Chronic
6.PowerPlant
7.,8.celek
VRRn... very nice. Bud rot is a drag, I had a greenhouse full of it, but still came out with over 400g. It's important to constantly be around with the scissors (as papaja is implying) and you can keep them around another week or two, if need be.
Tady je dalsi plnohodnotny prispevek, asi jako tech poslednich sedm.
Az na ten od papaji, ten jenom potrebuju prelozit do cestiny, aneb necemu co rozumim.
Spis jenom vety c. 6 & 7, jinak plisni rikame na jihu
jojo zase prisla harmonie
K- je propripad nouze, jako kdys ti hori kridlo u letadla.