Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
presne tak ako pises sprav kazdej klon nechaj ich zakorenit a potom ich hned daj na kvet [tie klony] samozrejme si ich oznac aby si vedel ktory je od ktorej matky a mas to....
Videl si I GROW CHRONIC? ak nie tak si to stiahni a pozri vedel by som si vcelku predstavit keby si to smiestom poriesil ako on...
a vytapetoval by som grow foliov tu cast v ktorej budes pestovat...
Miesto zaujimave,nemusis sa bat poziaru,myslim ze zvlchcovat tiz nebudes musiet akurat ti nebudem zavidiet ten boj s plesnou.A priklanam sa k apofissovmu nazoru:"Vyplatí se 600W Phillips či Osram"
Jestli uvažuješ o 1000w , tak bych ti radši doporučoval 2x600w a myslím že bys byl spokojenej
Hnojivo: Ještě nevim, ale asi krystalon - na to se vyprdni, kup rovnou AHOHčka + P+A
A určitě nepodceňuj ventilaci - i u tý 340W, jeden stolní větrák je nahovno
ad PS.: SOG nebo Scrog? V takových prostorech, když už máš nachystaný jen 3 seeds AK48 - tak připadá Bush style or Monster-bush viz FAQ
2x600w do tohot prostoru urcite ne...kdyz uz dve lampy max 2x400..ale podle toho jestli pises ze nemas vetrani tak na to muzes rovnou zapomenout..das tam 2x250w a bude ti to uz pri kvetu nestihat a budes tam mit plisen a kytky budou vadnout..
hnojky:mno mas na vyber mezi AH bo HESi..ale i mezi dalsima..ja bych doporucil se ridit podle nekoho kdo pesti v tve blizkosti a pouziva dane hnojivo aby ti rekl presne specifikace oneho hnojiva..jelikoz kazde ruzne jinak meni ph atd..
styl:na tento prostor bych jel urcite scrog..no sog..
a i ze 3 kytek si muzes udelat pomoci kolinek atd krasnej scrog..
peace and grow..
No,to s tou vysokou vlhkosťou,síce ešte nemám vyhraté,mám to asi 35 dní na 12/12 a vlhkosť mi za celý čas neklesla pod 70%,ale vačšinou má až tak k 80% a zatiaľ je to v pohode.Možno je to aj tak trochu o šťastí.Zo začiatku som pár listov postrihal,ale už sa to zastavilo.Uvidím,možno to ešte nejakú pleseň chytí v neskoršom štádiu,ale samozrejme je lepšie neriskovať a keď sa dá,držať vlhkosť čo najnižšiu.Nech sa darí.
no ten vynos je tezko odhadnutelnej ja pestoval na 1/2m se 400w a udelal sem 200g a to sem byl rad!!!
rika se ze pokud das kytickam idealni prostredi hodi ti i gram na wat ale na poprvy se ti to asi nepovede (ale co ja vimpeace!
no musim zase rixt ze pokud mas dobre vetrani ..plisen mit nemuzes!!!...ale rikam dobre..a to zname s rezervama..fakt to musim zase napsat..sory..ale je to tak..staci si to jen spravne udelat..
peace ang grow...
hele musim ti fakt oponovat..pokud ten vzduch budes prohanet poradnym vetrakem a v growroomu (skrini) to budes jeste prohanet otocnejma vetrakama tak ta plisen se ani nemuze vytvorit protoze nema na to podminky..
pozor ale nebebu projekty typu (tady dratek at to drzi..tady to podepru at to nespadne...)
plisen je duslednek velike vlhkosti kteta se nekde hromadi...takze pokud tobudes krasne ofukovat muze se ti vytvorit jen uvnitr kytek..ale to je zase zpusobeno spatny prostrihavanim..
Hollister-To je primo psycho pestirna.Fakt se mi to libi..Asi by to chtelo natrit na bilo nebo tam dat nejakou folii.Ty matky muzes taky udelat tak,ze si z kazdy kytky uriznes par rizku a ty nechas stranou.Potom az ti kytky vykvetou usoudis ktera kytka nejlip zhuluje nebo ma proste pro tebe nejlepsi vlastnosti a z toho jejiho rizku si udelas matku.Ja to tak v podstate udelam taky.Nekdo tvrdi,ze se ma matka delat jen ze seminek ovsem podle me to mas celkem jedno protoze klon je klon takze geneticky by mel bejt naprosto stejnej at udelas matku z klonu nebo rovnou ze semene.Zadalsi muzes udelat to,ze proste pockas az poznas co je samec/samice a pak to zase hodis na rust a mas matku no...To se ale moc nedoporucuje..A kolik tam vlastne ted mas vlhkost kdyz se o ni tady tak diskutuje?Ten pruduch bych samozrejme vyuzil a navic na nej muzes v pripade problemu dat pachac a navic by moh odtahovat i sam jako komin.Staci tam zavest teplej vzduch ale zalezi taky na dylce toho pruduchu..
-Tak v takovyhle pestirne bych nekdy zahulil...Fakt pekny a nenapadny..
je to tak jak rika luckyBOB vsem druhum plisnim se dobre vede ve vlhkem prostredi s nehybnym vzduchem!tak by tu plisen chytnout nemusel....ale plisen je svine a hodne lidi co ji podceni ji uvidi na vlastni oci!