Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nikde jsem to tady nenasel, kdyby to tady nekde bylo tak dejte vedet.
Napadla me takova vec, ze by se dala kytka vypestovat se dvemi korenovymi systemi, a to tak ze by se udelal rizek s jednou postrani vetvickou a oba konce z hlavnoho stonku by se dali zakorenit do vody, lepe to pochopite z obrazku.
Podle mě chceš vyždímat z kořenů maximum - čím víc kořenů, tím větší přísun živin! Jasný, tohle by možná šlo zkusit, ale bude trvat, než se ta větev chytne, esli se vůbec chytne...
Navrhoval bych spíš zkombinovat třeba drip s bublákem - na drip použít hodně vysoký květníky a nechat pak vylezlý kořeny cachtat v bubleru... To bude podle mě jednodušší než takhle trápit kyti...
cafa, myslim ze to ma logiku kedze cim vatsi korenovy system tym vatsia stonka aj celkovy vzrast je vatsi [prisun zivin] no a potom zakorenovanie potapanim je bezna zahradkarska technika takze myslim ze by s tym nemala mat rastlina problem [moj nazor]... skus a uvidis myslim ze foto ma vatsiu hodnotu ako obrazok nacmarany v painte// respectaaa...
viac o mnozeni potapanim:
Takto sa rozmnožujú najlepšie rastliny s dlhými ohybnými výhonkami . Výhonok sa zohne k zemi a na strane, kde sa dotýka pôdy sa urobí zárez. Do plytkej brázdy sa vloží výhonok a prihrnie zeminou. Ak sú rastliny v črepníku, vedie sa výhonok do druhej nádoby a rezná časť sa pritlačí kameňom.
Zajimavy to je.No ale myslim ze otazka je jestli kdyz by kytka mela 2 korenovy systemy jestli by korenovej system byl v dusledku vetsi nez kdyz bych kytce dal neomezenej prostor pro koreny.Lepsi a vetsi by pravdepodobne byla kytka s vetsim korenovym systemem.
no keby mala kvetinka neobmedzeny priestor pre korene asi by bola najstastnejsia ale... ak mame mensie kofliky {indoor} a nechceme kvetinu stresovat presadzanim tak... potom by som skusil zakorenit tu vetvicku.... za skusku by to stalo...
ges-no sem na to zvedavej.Ja nekde dokonce cet ze v americe kde je pestovani dost postihovany tak tam typci vymysleli rozriznout kytku skorem celou podelne napul a roztahnou ji jako nohy a cely tohle polozej na zem.Ty rozpuleny stonky pustej koreny a maj z toho kytku plazivku ktera je dokonale nenapadna.Dalo by se to prirovnat k tvymu pokusu..Jsem zvedavej jak se ti povede a hod sem pak fotky
drzim palec urcite z toho nieco bude vsetko riadne zdokumentuj nech to stoji za to mozno to skusim aj ja ked mi trochu povyrastie jeden moj klon k2 takze uvidime porovname vysledky ...
Index-a pak by byla pulka kytky modra a duha cervena
Napad zajimavej s tim bublakem ale to bys musel rozpulit uz celkem vzrostlou kytku a buhvi co by udelal tak velkej kus rozrizlyho stonku
index: a k comu by bolo keby si rozpolil korenovy system? to to mozes hned supnut do velkeho kvetinaca a mas to... este ten bubler je mozno realny... ale ako povedal klasik: "treba to vyskusat..."
Takze jak jsem psal tak posilam nake fotky. Nevedel jsem jak to mam udelat.... no raci se podivejte na fotky z tech to je myslim jasne, akorad sanad ze ze spodu tech filmaku jsou diry aby se vnich udrzovala hladina vody.