Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
....tak a mam tu par fotecek z dovolene:
tedy abych to vysvetlil, mel jsem par (6) rizku asi tak 5 dnu rustu a pak ti vam po dlouhe dobe jedu na dovolenou (3 dny) a blbe nasteluji hodiny....a je tam dva dny tma....v tomto dusledku mi samozrejme zacali kvest vsechny rizky (nojo blueberry).... a tak se mi treba stalo, ze nezastiplej rizek dlouhej 15-20 centimetru uz ma 15-20cm velikou palici, dohromady ma tedy tech 30-40cm
jinak pouzivam modifikovany aktivni hydroponii a hnojky AH a ted prvne phytamin a enzymes+
jeste: ty tri prvni fotky je ten 35cm velkej rizek, jinak to vypadalo, ze mi to bude prerustat....tak jsem to polamal...co to udelalo je videt na tom poslednim snimku...palice mi roste do strany
Jinak co? CHlape tema svyma fotkama nadhernych palicek sme neska ukecal abych to svy uz prepl. Dostla sem z nich chutku jak prase. Uz se tesim az budu nakou takovou tezkat v ruce
Ty my sou asi 20cm ale uz pekne rozkereny. Doufam ze budu mit fotak abych taky prispel a nesral jen do cizich threadu ...
P.S: Dik za info o zaknktelu bohuzel takove veci nesleduju skoncil sem v restaurantu na konci vesmiru u pangalaktickych megacloumaku ..
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.
hi...sem rad, ze nemusim vysvetlovat co to je zakňaktel...:-))
2hnědojed: docela se mi osvedcilo u boruvky lamani: tj. v dobe, kdy to nachvili prestane smrdet, tak to vsechno polamu...pak to vypada jako by tam probehl divocak....a oni zacnou rust do stran...minule nejvetsi mela cca 15g
cuz,
mas to moc moc pekny...
prosim potrebuju poradit jaxi tam pripevnil tu rouru k tomu vetraku - me to totiz dela strasnej ramus.... predem dik za odpoved
oblepil (jestli se to tak da rici) jsem to takovou tou tavici lepici pistoli, a cele to je usazeno v sadrokartonu, jez tvori predni stenu skrine a v tom mam vyrizla dvirka....:-))