Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Záhady.Tajemno.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 17

lakaladno: Já tě ale nechci přesvědčovat, jen naznačit, že za vším nemusíš hledat techniku. Já se přímo o duchy nezajímám, ale o jemnohmotnej svět ano.
Nemůžu tě přesvědčovat už proto, že mnohem víc věcí nevim, než vim. Duchové odcházej prostě jinam, nechci spekulovat o tom kam, protože to prostě nevim, nevim jak to popsat a neumim si to představit. Ale duchem se většinou stanou oběti tragickejch nehod-takový duše si pak neuvědomujou, že už není jejich místo tady, nepřipustěj si, že zemřeli. Pak ale musej zůstat tady, místo toho, aby se znovu inkarnovaly.
Ti povídám, že to pro realiostu musí znít jako naivní pohádka. A když jsem psala zažít, měla jsem na mysli jakejkoli projev jemnohmotnýho světa...je to něco jako paralelní nehmotnej svět. Možná bysis vybavil něco zvláštního, cos viděl jako dítě a nikdo jinej ne. Některý děti jsou na to obzvlášť citlivý. problém je, že to v nich lidi potlačujou a považujou to za výplod fantazie.

Old Post 12-07-2005 v 08:18 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 18

lakladno: ne nepopírám...naštěstí není jen moje, jinak bych to tady snad ani nepsala. Kdyby tě to zajímalo, na internetu najdeš spoustu podkladů, kdybys to všechno přečetl, smysl by ti to určitě dávalo. Momentálně opravdu nemám sílu ani chuť to tady dopodrobna rozebírat. K tomuhle jsem došla po letech skládání střípků a stejně je to ještě velká neznámá. Opravdu ode mě neočekávej, že tě přesvědčim, že na něco takovýho máš věřit, na to musí přijít každej sám.
Ostatně je to thread záhady, tajemno, tak si myslim, že by tu měla být určitá tolerance a fantazie.

Old Post 12-07-2005 v 12:31 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Registrován: Aug 2004
Příspěvků: 509  

Příspěvek č. 19

Lakladno: ten odkaz http://howadoor.wz.cz/tribec.html
je fakt HUSTY, ze by to bol slovensky blairwitch??
odporucam precitat kazdemu co je z okolia nitry...

Old Post 12-07-2005 v 13:09 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 20

Flagellation: Jistě, ale já ty zážitky mam, znám lidi, co je maj, zvláštní je, že i kdyby to všechno byla haluz, nebo jen bujná fantazie, najde se spousta lidí, který maj ty zážitkx podobný. Zvláštní je, že ti třeba nějaká paní z druhý strany republiky řekne přesně, co máš za nemoc a jak je možný to léčit, aniž by tě viděla a tobě to pomůže. To je jen příklad, nechci to vyvracet.
Většinou se pro to najde nějakej "logický" vysvětlení, který ale neni možný.
Vem si jen proutky. jak je možný najít s nima vodu? To se možná vysvětlit dá, ale jak je možný, že ti i řekne jak hluboko, jakto, že rozumí všem jazykům? Jakto, že funguje kyvadlo? Jak je možný, že 4 lidem z různejch koutů republiky vyjde to samý a přitom ani jeden z nich neví, jaká je skutečnost? To jsou ty drobný důkazy, co mě ženou dál. Jasně že mě napadá, proč to všechno dělám. Proč se prostě na všechno nevykašlat, přestat přemejšlet a víc si užívat?! Jenže potom vždycky přijde nějakej důkaz. Je možný, že je to všechno jinak, každopádně existuje něco, co nevidíme a nevyužíváme a ví to víc než my.

Jasně, že se nemůžem pochopit všechno. Myslim, že člověk v to vůbec věřit nemusí. Já věřit nepotřebuju, já vim, jen ještě hledám možnosti a souvislosti. Někomu se to zdá bláhový, ale já už si ani neumim představit, že by tu opravdu nic zzvláštního nebylo. Až věda dodá odpovědi na všechny moje otázky, co se týče záhad, který se běžně dějou, pak začnu pochybovat.

Old Post 13-07-2005 v 08:43 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2000  

Příspěvek č. 21

Ze by fungovalo kyvadlo s tim jsem se zatim nesetkal,kdyz me nekdo neco predpovedel taky se tak nestalo,ze by nekdo rozumel vsem jazykum to slysim prvne,a mimozemstany jsem taky zatim nevidel.
Zabejvam se uz delsi dobu temahle vecma a porad touzim videt neco opravdu nevysvetlitelnyho.Trebas videt ducha,nebo at me nekdo ukaze jak na dalku pohne s predmetem,rozsviti zarovku bez elektriky atd.Jsem ochotnej za to i zaplatit
Jinak urcity tzv nevysvetlitelny veci urciite existujou ale zadny nadprirozeno bych v tom nehledal.Jen se zatim holt nepodarilo to zmerit,objasnit a vyvratit ducharsky teorie.
Lidi vlastne potrebujou zit v jakemsi neznamu a tajemnu,verit v posmrtny zivoty a tak.Kdyz by bylo vsechno znamy a zjistilo se ze jsme opravdu jen par atomu hmoty a nic vic pro dost lidi by zivot ztratil smysl..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 13-07-2005 v 09:15 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Registrován: Aug 2004
Příspěvků: 509  

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od cabik
Wratil sa ten typek z Tribecu???


vratil, ale podaktorí nie

Old Post 13-07-2005 v 10:02 AM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 23

Jahudka! : ale ty vycházíš z toho, že to neexistuje a nikdo to nepotvrdil, já z toho, že to existuje a žádnej vědeckej výzkum to nepotvrdil...ostatně vědci ze zabejvaj mnohem zajímavějšíma věcma. Škoda, že si nepamatuju, co jsem to nedávno viděla v televizi, ale tak blbej námět pro vědeckej výzkum jsem fakt neviděla.
Já nevim, kdo ti co předpovídal, ale pokud si zaplatíš astrologickej rozbor u nějakýho předního odborníka, budeš překvapenej. Dobrá kartářka ti taky řekne divy.
S těma jazykama jsi mi nerozumněl: základ je otázka a na ní dostaneš odpověď...ale je úplně jedno, v jakym jazyce si něco myslíš, nebo říkáš.
Kyvadlo funguje-je to skoro stejný jako virgule a o ní snad nikdo nepochybuje, proutkama se hledá voda od nepaměti.
Tvůj problém je, že ty chceš vidět něco úžasnýho a hlavně vizuálně-úžasný věci se dějou pořád, na vlastní oči jsem ducha neviděla, ale mám v příbuzenstvu dítě, který je vidí a příbuznou, která vidí zase jiný věci.
Ale žárovky, levitace a telekineze vůbec-to bys chtěl moc, nezná nikoho, kdo by to dokázal. Zkus si říct nějakýmu satanistovi, těm se takový zvláštní věci možná dařej.

Nadpřirozeno je taky jen pojem a když to teda je a nikdo to nezměří, tak může bejt i něco míň obvyklýho, taky se to nedá změřit.
Nemyslim si, že by lidi potřebovali věřit neznámu a tajemnu-takovouhle berličkou jsou většinou církve. Mým smyslem života není zavděčit se nějakýmu tajemnu, ale zavděčit se lidem, udělat něco pro svoje okolí, co nejširší okolí. V tom "tajemnu" jsem našla cestu sama do sebe. Do hloubky. Našla jsem svoje vnitřní problémy a jejich řešení, našla jsme svojí intuici, kterou jsem zamáčkla pod tlakem už jako malá a která umí dobře poradit.
Tak proč ne? I kdyby to byla všechno jenom nafouknutá drobnost. Ale já opravdu nemam v povaze věřit jen tak něčemu

Old Post 13-07-2005 v 10:52 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2000  

Příspěvek č. 24

Na takovy veci verej hlavne zensky jak jsem si vsim.Pritelkyne to samy a porad se ji snazim vsemozne dokazat ze je to blbost.Nezavrhuju to a uverit v to chci.Jsem tomu plne otevrenej.Ale proste ty predpovedi kartarek,vysledky vselijakejch lecitelu sleduju a pak si to zapamatuju a za nejakej ten mesic si overuju jestli na tom bylo alespon neco pravdy.Kdyz budu chytrej lecitel nebo chytrej kartar vzdycky dokazu predpovedet neco co se castecne bude shodovat a jiny veci se shodovat nemusej.Oni ti taky nezarucujou ze se vsechno co ti predpovedej stane a v tom to je.Proutky fungujou to je pravda.Kyvadlo jsem zkousel a hejbu si s nim jak ja uznam za vhodny.Kdyz chci aby stalo proste stoji mnoJinak proc vychazis z toho ze existuje neco co nevidis neznas to a je to vlastne jen vec co by teoreticky mohla fungovat.Me to pripada takovy ujety.Ja samozrejme spis v takovy veci neverim ale nerikam ani ze nic takovyho neexistuje a chci neco videt at tomu muzu uverit a sirit tajemno dal.Jinak predpovedet ti muzu taky neco stejne jako jakejkoliv jinej kartar a urcite by se neco z toho splniloProste dejte sem kontakt na nekoho kdo me dokaze ze neco tajemnyho existuje a hned do toho jdu..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 13-07-2005 v 11:21 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 25

Jahudka! : jasný, to je samozřejmý, já nad tim taky dost uvažovala, abych nepodlehla nějakýmu bludu. Nemyslim celkově, ale třeba určitá část, co do toho "tajemna" spadá, jestli to není jen nějakej fígl. I s těma kartama. Ale sama je občas vykládám, mam přesně napsaný osnovy, co která znamená, dál je to jen o propojení a převedení do reálný situace. Pak přichází konfrontace s tim člověkem. Není to třeba " potkáte starou ženu, ta vám řekne něco důležitého...i když to může bejt.
Vrátim se k tomu zdraví. Já, jedna známá z diskuze, paní, co dělá přednášky a výklady a právě ta "specialistka na odesílání duchů" jsme řešily, co je jednomu mýmu blízkýmu příbuznýmu. Doktoři mu nic nenašli, přestože měl dlouhodobý problémy a vypadalo to s nim špatně. Všechny jsme se nezávisle trefily na stejný místo, způsob léčby se pohyboval mezi zeleninovou kašovi a vypuštěním bílkovin a tuků. POměrně přesný, bylo tam víc detailů a nakonec se to dalo dohromady a všechno se shodovalo. Dietu drží a je mu dobře, doufám, že už to znovu nepřijde. I on nakonec musel uznat, že na tom celym něco je a pomalu začíná pronikat do toho duchovního světa, ačkoli byl dřív silnej materialista(z čehož zřejmě vznikl jeho zdravotní problém-v detailech ohledně původu nemoci jsme se taky shodly všechny). Pro tebe to třeba důkaz není, ale pro mě teda jo a fakt si to neumim nijak vědecky vysvětlit.

Old Post 13-07-2005 v 14:24 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Registrován: Feb 2005
Příspěvků: 214  

Příspěvek č. 26

To Jahudka! :
Nemůžeš čekat že uvidíš něco opravdu hrozně moc nadpřirozenýho...Mlůže se to kolem tebe dít pořád, jenom sis toho třeba zatím nevšiml...Nečekej nic velkýho, všímej si detailů. Jak mi třeba vysvětlíš, že už se třikrát vyplnilo co jsem předpověděl? Byly to sice nepodstatný kraviny, ale stalo se to a svědci byli taky..

Viva México!

Old Post 13-07-2005 v 16:13 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Registrován: Aug 2004
Příspěvků: 509  

Příspěvek č. 27

tak vcera večer sedim pred tv kuknem na mobil a tam svietilo
12:12 ale kedze som ho mal naopak v skutocnosti tam ale bolo
21:21 a hned ma napadol tento thread, ako tu pisete ze sa vam to stalo tiez....

kukam dalej tv a po nejake dobe pozrem znova na telefon a tam 22:22

Old Post 14-07-2005 v 08:18 AM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 28

Flagellation: hele tak to si fakt na triko nevemu něco jinýho je pokus a zpětná vazba od několika zdrojů. Já to neumim, učim se a nejde to zrovna rychle. Na to kyvadlo je potřeba, aby byl člověk zdravej, měl dost energie, klid a odhodlání. To já mam tak jednou do měsíce. Ale zkusit to můžu, ale fakt jen jako pokus.
Jinak zážitky mám, ale vzhledem k tomu, že mě to nijak zvlášť nefascinuje, tak to zapomenu, vybaví se mi to, pokud na to v diskuzi narazim.

Old Post 14-07-2005 v 14:12 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 2000  

Příspěvek č. 29

Mno ja pujdu ke kartarce,nahraju si to a pak jsem teda zvedavej.Budu to sledovat krok za krokem a klidne vam dam vedet.Podle me je to stejnak blbost protoze vzdycky se neco splni a neco zase ne.Jinak duchy jsem jeste nevidel ale kdo vi co je to vlastne haluz ze jo.Treba je to otevreni vedomi do 3 dimenze

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 14-07-2005 v 14:16 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 30

Jahudka!: nebo je celje život jenom haluz, jako sen
Jinak jestli se chystáš ke kartářce, tak si sežeň nějakou fakt dobrou, nejlépe na nějaký doporučení. Věřim tomu, že je mezi nima spousta rádobyvědem, kterejm jde akorát o prachy.
Ono se to často nesplní přesně na slovo, ale vznikaj hodně podobný situace. Já si myslim, že sám moc dobře poznáš, jestli to bylo střílení od boku, nebo jestli je fakt možný vidět skrz karty do budoucnosti, nebo do jádra nějakýho problému. ...ovšem jestli se k tý kartářce fakt odhodláš jít

Old Post 14-07-2005 v 15:00 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Registrován: Feb 2005
Příspěvků: 214  

Příspěvek č. 31

To Jahudka! :
Musíš umět "číst mezi řádky"

Viva México!

Old Post 14-07-2005 v 16:01 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 388  

Příspěvek č. 32

to s těma číslama mi příde trochu primitivní. zkrátka a jednoduše když se podíváte na hodinky a vidíte tam trošku podivný numero, tak si to zapamatujete. tečka nic víc nic mín. já to taky vidim a neřešim. to samý s pozávačkama aut-taky furt vidim nějaký 55 55 nebo 12 21 a tak... no prostě mě to nebere. ale myslim, že takový ty kravinky s duchama nebo co to vlastně je, tak to je pravda. nebo myslíte, že všici lidi, který to zažili, tak si to vymysleli? ne. oni to prostě zažili věřej tomu a tak to je. nemáme pro to jediný vysvětlení tak si myslíme tohle (lidi). to je jako s dinosaurama a jejich vyhynutím taky je pro to hafec teorií. no i když to je trochu mimo... ale každopádně jak vysvětlíte třeba reinkarnaci. spadá to do stejnýho soudku a v takovym Tibetě je novej dalajláma vždycky reinkarnovanej (podle těch tibeťanů). musí poznat jeho věci a tak. jak by to bylo móžny, dyby nebyl reinkarnovanej.....

jo, já sem mooooc v p*či. tak jestli melu hovna tak sorry a jestli to má aspoň trochu hlavu a tu, no...PATU!!!jasně. no jestli je to má obě, tak byste se nad tim třeba mohli krapet zamyslet ne???

Old Post 14-07-2005 v 21:15 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.4561230 seconds with 23 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív