Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pýcha mého pokoje Mám jí moc rád...Na fotkách si můžete všimnout že jeden list je porubanej.. To je pozůstatek z jednoho trošku přehnanýho privátk...Jinak je moc v pohodě a žije vesele dál... Názory!!! :-)
Odkial si zohnal semienka salvie....prosim porad,dlho dlho ja a moji kamarati ju zhaname a ako na slovensku tak aj v Cech republic som sa k nim nemohol dostat....rozmyslal som nad growshopom v zahranici....ale to su dost pekne peniaze.
matulis si snad delas prdel ne
zadej deo hledani salvej nebo salvia a tam ti vyjede hafo veci
myslim ze v blave ji na www.floraexotica.sk ted uz je to vlastne http://www.rastlinky.sk/inshop/, nebo jaxe ta stranka menuje, prodavaj asi za 500Sk.
jinkabazar atp...
a edvarde hele kazdej ti nebude hodnotit vsechny veci o sem das stim se smir.
ale jako roste ti pekne jaky ma podminky vcem ji mas jak je stara a tak.. povidej podrobnosti aspon..
No..Podmínky má celkem dobrý..Jelikož nemá šalvějka ráda moc světla tak je na severní straně...Obden j stříkám na listy...(jedno za dva týdny udělám postřik na listy s vermesfluitem) a jinak jí dost zalejvám...Před nedávnem sem jí zaštípl tak se krááásně rozvětvila a možná se pokusím o pár řízků...Možná pár šťastlivců podaruju protože tu nechci rýžovat! Ale všechno záleží na tom jestli se mi ty řezany povedou! Njn...
postrek na listy vermesfluitom hmmm á potom to bude dobré pohuleníčko inak je pekná, ale hnojky na list by som fakt nedával alebo ju pestuješ len pre potešenie?
vis proc k- protoze vubec neumis odpovidat na otazky.. a nebylo to za tu salvej ta kytka je pekna ale za tu odpoved jak ji mas dlouho ze dlouho...
takze asi tak no...
celkove tohle forum je jen o tom dostat karmu za fotky ale veskerej informacni charakter je uplne o nicem rekni mi rpoc bych ti mela dat k+ za nakou peknou fotku kdyz mi vubec nepomuze treba v rade jaky mas podminky v cem roste jak dlouho roste cim ji hnojis atp...
2 sheila: ale no tak slecinko prece se nebudes rozcilowat i gdyz je prawda ze za fotky tady dostanes daleko wic karmy nez za odpowedi na otazky a dyz lidem pomahas ale esi chces neco wedet o salweji a budou ti stacit mije skromne poznatky tak se klidne obrat do pm
2 eduard: docela maly wzdalenosti mezi internodii pohoda jinak na pul roku ta kytka teda moc welka neni ale pohoda