Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar ,groweri a growerky, asi tak za měsíc plánuji rozjet svůj první ScroG a mám již zjištěné všechno kromě toho, jaká odrůda je nejvhodnější co se týče ohýbání,nalamování,zastřihování a pod.
Můžete mi prosím říct,jaké máte skušenosti vy osobně nebo popř. kde by se dalo toto zjistit??
No je to lepší když máš tu masu kompaktní a kytky podobné né?(samozřejmě že u scrogu se to dá lépe pošéfovat než u sogu-propletení,jen usměrnění,ohýbání atd.)
někdo preferuje sativky,někdo ind.
tak jsem sehnal 4x shivu, tu mám teď na balkoně, a tak za týden půjou pěkně pod lampu, jen čekám, až se kytí trochu vzpamatujou z přesazení a začnou se pěkně větvit. Potom udělám kompletní fotodokumentaci a popis. myslím,že je na co se těšit :-)