Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » usychání konečků listů
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
viktorek
Nový Člen

Karma uživatele viktorek - 0% Pěstitelská

usychání konečků listů Příspěvek č. 1

Zdravím a prosím o radu s usycháním konečků listů - viz. přiložené foto. Jinak hlína, 400W sodík, 45 den květ. Dlouho jsem hledal ve všech fórech, v galerii také, ale podobný problém jsem bohužel neobjevil. Já osobně si myslím, že to bude něco s kořenama, neboť jsem použil menší květináče (cca 5l) než obvyklé 10l kbelíky. Díky.

Old Post 16-04-2005 v 19:04 PM
viktorek je offline   Profil uživatele viktorek   Find more posts by viktorek   Foto galerie člena viktorek   Click here to Send viktorek a Private Message   Add viktorek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Vypadá to přelitě nebo přehnojeně. Čím a jak hnojíš?

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 16-04-2005 v 19:19 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viktorek
Nový Člen

Příspěvek č. 3

Hnojím Kristalon - plod a květ 2-3 odměrky na 4l. Každou druhou až třetí zálivku, tzn. 1-2x týdně, už vcelku osvědčená verze, ale s tímhle usycháním se setkávám poprvé. Nejdřív jsem myslel, že jsem je usmažil, že bylo světlo příliš dole a kytky ještě rostly, ale to se spálili jen vrchní paličky a listy, jenže tohle usychání doprovází po povrchu listy téměř na celé kytce. Prostě po okrajích a vršek listu uplněmrtvej, že když se ho dotknu, rozdrolí se na prach.

Old Post 16-04-2005 v 23:41 PM
viktorek je offline   Profil uživatele viktorek   Find more posts by viktorek   Foto galerie člena viktorek   Click here to Send viktorek a Private Message   Add viktorek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lubo
Stálý Člen

Karma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

tvoje hnojivo je nanic.nema fosforu dostatok.skus nieco ine,lebo aj ja som mal tento druh a bolo to zle.a tie 2-4 odmerky do 4l vody sa mi zda moc.ake su velke tvoje rastlinky?

Old Post 17-04-2005 v 08:18 AM
lubo je offline   Profil uživatele lubo   Find more posts by lubo   Foto galerie člena lubo   Click here to Send lubo a Private Message   Add lubo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Zkus par tydnu nehnojit.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 17-04-2005 v 08:59 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zike
Stálý Člen

Karma uživatele zike - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Vypadato asi fakt prehnojene...ten kristalon je docela silnej tak bacha..a jinak je na hovno..mrkni na slozeni a treba porovnej s kristalonem start..skoro to samy..tak stech levnejsich muzes zkusit treba OBM nebo jestli chces tak kristalon jahoda(ma vic P)...hodne stesti a at se utdravy.

Old Post 17-04-2005 v 10:19 AM
zike je offline   Profil uživatele zike   Find more posts by zike   Foto galerie člena zike   Click here to Send zike a Private Message   Add zike to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zike
Stálý Člen

Karma uživatele zike - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Taky ho obcas pouzivam, ale de o to ze na kveteni je docela nevyhovujici ( krome te jahody), treba na vegetacni fazy pouzivam kristalon plod a kvet, protoeze je to skoro ta sami jak kristalon start. je to asi jejich marketingovej trik, aby si to lidi koupily dvakrat ale to na nas growery bouzel neplati

Old Post 17-04-2005 v 10:57 AM
zike je offline   Profil uživatele zike   Find more posts by zike   Foto galerie člena zike   Click here to Send zike a Private Message   Add zike to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viktorek
Nový Člen

Příspěvek č. 8

Díky za rady a názory. To hnojení teď vynechám. Ještě jedno globální nevalné foto - pro představu :-))

Old Post 17-04-2005 v 15:00 PM
Crat
Stálý Člen

Karma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od viktorek
Hnojím Kristalon - plod a květ 2-3 odměrky na 4l. Každou druhou až třetí zálivku, tzn. 1-2x týdně, už vcelku osvědčená verze, ale s tímhle usycháním se setkávám poprvé. Nejdřív jsem myslel, že jsem je usmažil, že bylo světlo příliš dole a kytky ještě rostly, ale to se spálili jen vrchní paličky a listy, jenže tohle usychání doprovází po povrchu listy téměř na celé kytce. Prostě po okrajích a vršek listu uplněmrtvej, že když se ho dotknu, rozdrolí se na prach.

2-3 odměrky na 4l . Tak to seš malej blázen. Ta odměrka, která je u toho Kristalonu se dává na 5l vody. Maximálně bych ji dal do 2l ale víc je až moc.

Old Post 17-04-2005 v 18:47 PM
Crat je offline   Profil uživatele Crat   Find more posts by Crat   Foto galerie člena Crat   Click here to Send Crat a Private Message   Add Crat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ytsim
Stálý Člen

Karma uživatele ytsim - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Na 100% přehnojený, měl jsem přesně to samý. Taky sem si myslel, že je to spálený od lampy, ale nakonec sem to vyloučil. Zkoušel sem každý kytí hnojit jinak, takže u nějakejch ty lístky začly schnout a jiný ne.
Fakt úplně vysaď hnojení a třeba eště tu hlínu propláchni destilkou. Jinak se to projeví dost i na obsahu THC v palicích. Moje z těhlech kytek neměli skoro nic.

Old Post 17-04-2005 v 23:11 PM
ytsim je offline   Profil uživatele ytsim   Find more posts by ytsim   Foto galerie člena ytsim   Click here to Send ytsim a Private Message   Add ytsim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lubo
Stálý Člen

Karma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

zdar viktorek.kolko cm maju tvoje rastlinky? vies,zaujima ma ,aaka vyska je v pohode s takzch kvetinacov,lebo ja mam len 3 l.no a kolko mali cm ,ked si ich prepol na kvet.dakujem

Old Post 18-04-2005 v 08:15 AM
lubo je offline   Profil uživatele lubo   Find more posts by lubo   Foto galerie člena lubo   Click here to Send lubo a Private Message   Add lubo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ytsim
Stálý Člen

Karma uživatele ytsim - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

To kdy se rozhodneš přepnout na květ záleží jen na tobě. čim dýl to necháš, tim budou kytky větší a tim víc na nich bude palic.. jen musíš dát bacha aby ti nevyrostly ven ze skříně. Je škoda stříhat v květu hořejšky protože se ti do skříně nevejdou.

Old Post 18-04-2005 v 21:26 PM
ytsim je offline   Profil uživatele ytsim   Find more posts by ytsim   Foto galerie člena ytsim   Click here to Send ytsim a Private Message   Add ytsim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viktorek
Nový Člen

Příspěvek č. 13

to lubo: Momentálně měří asi 70cm, přepínal jsem na 12/12 asi když měřily 50cm. S tou vejškou mám furt problémy. Pokaždý mě to vyrostlo kolem 1m. Teď jsem proto zkusil menší květináče. Možná to tím bude. Proto si myslím, že můžeš bejt s tvejma 3l květináčema v klidu.

Old Post 19-04-2005 v 08:38 AM
lubo
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

viktork
dakujem ,potesil si ma.a ako to vykrývaju tvoje rastlinky? je to lepsie?

Old Post 19-04-2005 v 08:52 AM
Crat
Stálý Člen

Karma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

2Hlava: No, já mam odměrku 5ml. Tak asi tak.

Old Post 19-04-2005 v 14:33 PM
Crat je offline   Profil uživatele Crat   Find more posts by Crat   Foto galerie člena Crat   Click here to Send Crat a Private Message   Add Crat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
29-12-2016 - Stříhání listů - 7 odpovědí
14-05-2006 - Usichání listů - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás