Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no konečně nějaká ukázka tvého pěstitelského uměnía musim podotknout že to vůbec nevypadá špatněna to že jedeš hlínu tak super výsledek.je škoda že jsi nepodal trochu rozsáhlejší infoale jinak slušná práce.zajímal by mě počet kytek a kolik toho bylo po usušeníjinak K+
jen tak dále Draku
takže dnes jsem to byl vážit docela prdel když mi to vážila kámoška v zelenině ale ted k věci tak toho bylo 110g +-5g
to lordWilliam: nemám fotky pěstírny foták nebyl můj a pěstírnu jsem nenafotil ale nebylo ani co obyč školní skřín natřená na bílo a ve vnitř visí 400w sodík tesla:-(( hnojivoAH a pak už jen léta prakce:-))))