Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze bych se s vama chtel podelit o to co sme skusili s kamosem a docela nam to vyslo.1.jeden korenovej bal nikdy nesebere tolik zivin co 2 korenovy baly kdys budete hnojit tak akorat tak stejnak nikdy nevezme vsechno . takze navod na vetsi palice newim skuste to u nas to byl pokus ale vyslo to takze zasadte 2 kytky vedle sebe klidne do 2 kvetinacu a tu 1 po par patrech uriznete a nechte par vetvicek smerujicich k ty 2 kytce pote naruste necim nejlepe sterilnim stonek ty neurizly kytky a zavedte ty vetvicky na konci urizly do tech direk ve stonku ty druhy kytky a hnojte obe stejne nemeli by se vam spalit a meli by rust vetsi palice!!!!!!!!
jestli se mejlim tak me opravte pls ale nam to s kamosem vyslo
Hlasoval sem za ad)3 protoze to fakt nemuze vyjit,ale jestli je nekdo takovej dr.Mengele ze do toho chce jit tak prosim.Osobne me to spis pobavilo,jak rika Olda- jeste zauzlovat,vyfotit a poslat veverce šuli-huli
Jestli jsem to dobře pochopil,tak ta neuřízlá kytka má nasávat živiny z toho kořenovýho balu tý uřízlý ?
Netvrdim,že to nejde,nikdy jsem to nezkoušel,ale příjde mi to tak trochu zbytečně složitý.Podle mýho je lepší dát tý kytce větší místo na vlastní kořeny a podpořit nějakym kořenovym boostrem......
Fakt si nejsem jistej jestli by z těch dvou kytek nebyl větší výnos ač v menších palicích.
A co takhle naříznout stonek řízku podélně tak aby pustil kořínky z obou polovin, pak by se dal zasadit do dvou nádob najednou. Nebyl by to tak mocnej zásah do života kytky, jako uříznout pár pater a pak doufat, že se to chytí.
tak ted uz to vubec nechapu. to co pise pan mlha, co by si z toho mel?? by si mel kytku ve dvou qetinacich, tot vse. korenovej system by se rozjel snad stejne jako u jednoho a i kdyby ne, co z toho?? kytka by tolik zivin neunesla, uz takhle se pri jednom korenovym systemu pali.
peace