Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
potřebuju poradit. během posledníhho pěstování ( zhruba po 1,5 měsíci)- outdoor - mi na kytkách ( samozřejmě samice) začaly mezi pálkama vyrůstat samčí květy.nevíte někdo čím to je?nízký pH ?moc hnojení?
to co se ti stalo se menuje hermafrodit a muze to byt zpusobeno bud nakym stresem (kolisani ph, stridani preliti s wysusenim, etc etc) nebo to je dany geneticky
jo já měl hermouše taky, ale u mě to bylo (řek bych) stopro genetikou - prostě hermafroditovo semínka no
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
big cock: jo je to hermáč, hele pokud ho chces zachovat, tak mu vodrbavej ty koule, porad dokolecka dokola, me se uz nekolikrat podarilo a myslim, ze to bylo prave timhle ho prekopat na skoro cistou samici...ale myslim, ze nejlepsi je ho dat do prdele, treba na mliko... cau
myslíte si že když původní kytka byla hermáč že ze šemének z ní taky vyrostou JEN hermáči???nebo je to náhodné???díkes za váš názor já si teda myslím že ne :-)
pravděpodobně byla minulá generace twejch kytek také hermafroditní. někdo říká,že půdou se owlivňuje pohlawí,ale to je naprostý nesmysl. Každé semínko přebíra geny od rodičů a silnější jedinec předává přednostní vlastnosti. Je to jak u miminek
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
A co sem asi teď napsal?! Ale dá se to ovlivnit-pokud bude kytka vystavena opravdu špatným podmínkám,ke kterým může patřit třeba příliš kyselé prostředí,tak se mohou twořit na samici koule ad. Ty seš taky kundička kdyby rostli samí samice,tak by mě zajímalo,jak bys křížil genetiky?
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Budto je oboupohlavnost primo v genech v seminku, nebo dojde k tomu ze samici rostlina vlivem vnejsich faktoru (svetlo, pH...) vytvori i samci kvety. Nachylnost k tem vnejsim faktorum je take dana geneticky. Nekterym kytkam staci trocha svetla v noci a uz vytvareji samci kvety. Na jine muzete v noci svitit do aleluja a nic.