Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nekdo rika, ze kdyz nechas rostlinu nejdrive vyplnit koreny maly kvetinac a teprve pak ji presadis, ze ji to prinuti vytvorit lepsi korenovy system. Jini rikaji, ze je to jedno.
Já osobně jsem pro pořádné prokořenění, rostlina je pak silnější a mnohem odolnější vůči šoku z přesazení. Pokud teda není na spěch a zakořenění by zdržovalo..
Naposledy upravil De la Vastierre 08-11-2004 v 20:20 PM
Já jsem řízky dával rovnou do květníku (ale z lenosti :-°) Taky si myslím že je to lepší, kytka si vytvoří jakej kořenovqj systém potřebuje a nic jí v tom nebrání a nenastávají šoky z přesazování.
No, taky chci, aby moje kytí měly hustý kořenový systém, takže první 2-3 měsíce zastříhávám kořeny, který čouhaj víc než 1cm z květináče do bubleru...
Takže řízek nechám zakořenit v rockwoolu a jakmile se zjeví první kořen, šup s nim do květináše a do bubláku
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Nééé, tohle dělám matkám, když sem je dostal jako řízky
Kořeny řízků ještě z květináčku nevyjely a takhle dlouho bych se na ně jen dívat stejně nevydržel
Ale máš pravdu - to tak vyznělo.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.