Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
myslim ze tu nic takeho neni ak ano tak sorac a zmazte a dajte mi vedet kde. mna zaujma z akych odrod su tripove a z akych euforicke,pripadne nafrcane stavy. prosim poradte THANKS TO ALL
tady
je neco, jinak je to jak pise sinuhet, obecne a zhruba. Me osobne moc
chutna Thai. Ciste high, zadna paranoa, zmatenost, velmi "up" a happy.
Swazi podobne, vetsi pohodicka, jemne. Obe ciste sativy. Co jsem pestovala spise indikoidni odrudy, jako sweet russian a hash plant,
tak to vetsinou velke bum a pak koma
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
dikes páni
a este jedna otazocka: je sativa vhodna aj na indoor, ked sa vecsinou
malo rozkonaruje a byva taka vysoka?alebo ked chcem indoor tak jedine indica alebo ruderalis? tak nakonec boli 2 (tie otazocky) ale fatkt by som to rad vedel. vdaka
Zkoušel jsem ze svého Apollo 11 x Matanuska ThunderFuck (http://www.hempqc.com/enter.html?lmd=38296.525174) usušit nějaký listí a vyzkoušel ho! Prvotní reakce byla SÍLA! A to ta kytka teprv začíná lepit!