Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak mě napadlo, když je v pěstírně 60 - 80% vlhkost, nemůžou vznikat zkraty v elektrických obvodech? Myslím že při takové vlhkosti se voda zaručeně sráží na chladnějších místech a obzvlášť kovové části elektriky nejsou výjimkou....
Kovové části kde by zkrat mohl vzniknou jsou právě díky elektřině teplý, tak se na nich nic nevysráží (např tlumivka, ...) Mě se teda ještě nestalo že bych něco zkratoval, třeba i při vhlčení postřikovačem a že ve skříni mám v kabelech dost guláš :-°)
Tak hod elektriku ven, teda krome lampy a mas po problemu, spis nez zkratu bych se bal, ze nektery elektricky soucastky nebudou dobre snaset to vlhko a zrezavi. Na zkrat jak pise Sombl jepotreba mala vzdalenost a velky napeti