Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No takova podivna situace...
Mam stabilni spoluhulice (skupinka asi 12 lidi se kterejma v ruznym mnozstvi a v ruznejch kombinacich hulim).
Jednou se k nam pres kamaradku priskytl nakej novej kluk (hulil uz predtim ale nikdy s nam) a tak jako ze na tykani ze to vodpali.
Jaky bylo nase prekvapeni, kdyz natahl a vydechl prakticky v jedny sekunde takhle si dal tri prasky a poslal dal....
No teda ja nevim co je "normalni" huleni ale tohle mi prislo dost divoky.... Pacemu se amatersky zajimam o pasive diving mam natrenovanou vydrz na suchu na 3 min 45 sec takze prumerne v sobe drzim tak 2 minuty...
Mozna ze ja versus ten kluk sme moc extremy... ale jaxte na tom vy?
yep...
no nejhaluznejsi bylo ze von pak byl nejvic nakashi... jestli je na to nakej "alergickej" nebo jestli to na nej funguje jako placebo... no nevim... kazdopadne sem rad ze ty dechovy cviceni maj i naky prakticky vyuziti
No pokud kouřím něco normálního tak držím tak 30-40sec (prostě dokud to je v pohodě) no a pokud si dávám šalvěj nebo fakt dobrej model tak nasadím Val Salvovův manévr a potom se snažím vydržet co to jde. To jsou pak stavy. ;-°)
Jo ten Val Salvovův manévr je že než si dáš práska tak úplně vyprázdníš plíce (prostě vydechneš tak že už myslíš že se znova nenadechneš :-°) a potom je úplně celý zaplníš.
Původní příspěvek od Rexi-x vyste nejaky meschuge ne?? proc to drzet tak dlouho?? je prokazany ze po 7 vterinach se uz uvolnujou jen samy skodlivy sracky
NO nejvic HC zpusob slukovani je, kdyz sedite dryite co to da, predstavite si ze jste kamen a jeste zatinate co nejvic svalu...
sice to zkracuje cas kterej udrzite, ale rozproudi to krev pak to sou mordy...
Vy ste volové - 2 minuty bych si nedal ani náhodou. Kouř v sobě většinou držim tak 15 sec (maximálně) jinak z toho mám hrozný schízy. To pak musí lízt děsně na mozek...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
souhlasim s vasil(e)kem dríf sem ten kouř v sobě držel taky dost dlouho ale jak řikám - haluze sem měl možná tak z nedostatku vzduchu
scot: taky ti dám radu - hul kvalitnější matroš a nemusíš se srát s takovejma wochcávačkama a víc si to užít...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
a navíc když sem praktikoval ty tvoje "rady" (scote) dostavila se skoro dycky děsná schíza a záseky že to nešlo ustát od tý doby co sem přešel na "revoluční" styl hulení (tj. rychle a nesmlouvavě), schízy sou pryč a pálení si zase užívám...
(přesnější info na příbalovém letáku nebo u vašeho oblíbeného lékárníka)