Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prepac newiem ci je to mojou vyhulenostou alebo to tu fakt neni.Nemohol by si postnut nieco o vetrani (Prave sa chystam na podobny BOX a neviem ake a kolko vetrakov) A co su to wlastne za kitky.Inak WERY NICE.DRZIM PALCE,NECH TORASTIE K+
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
wemeno - tienidlo je home made-pokazil sa nám kúpelňový ohrievač a tak som z neho zneužil tienidlo - je to iba rozstrihnuté napoli a ohnuté.
Dole som dal plexi ktoré sa na začiatku trochu ohlo,ale drží.
Tienidlo som mal na retaziach - ale moc to šramotilo,tak som ho dal hore,šak skrinka má 60x40x30 cm
GMG - čo sa týka vetrania , tak to celé ťahá JEDEN PC vetráčik 8cm (70W moc nehreje) , ktorý má ešte takú výchytávku - tepelné čidlo. Keď je chladnejšie - tak fachá ultra ticho , a ked teplo , tak udržuje slečnám optimálnu klímu, proste termostat. a dole je diera na prístup vzduchu - samozrejme pasív. Držím sa hesla čím menej vetrákov,tým lepšie sa mi večer zaspáva
ináč baby rastú kruto, tak neviem ,asi budem prepínať ,čoskoro
dolpe - tieto hnojiva co používam sú večšinou organicke tj Bio
takže dostavaju len pestru stravu,čo je enem zaklad zdravia,jak pravi ludová slovesnosť
natrhprdel & chell - ja zásadne listy nestrihám ,sú to totiž živinové zásobárne rastliny, takze ony zlezu sami ,jak dokvitne (okrem hydra , tam smykam 2tyzne pred žatvou)
Hugila - tak toto by som fakt nechal na prirodu a striham fakt len ked mam nejake poškodené listy a spodok dostava dosť svetla vďaka dobrej odrazovej fólii