Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, mam pripravenou skrin a jelikoz je to takova nudle (cca 50 x 150 cm) tak jsem zvolil 250W metalhalid na rust a 2 x 250W sodik na kvet. Ted mi kamos radil ze pod 250 nebudou palice prilis potentni, at tam dam radeji 1 x 400 a nejake posouvani ci co... pritom tady vidim na groweru ze lidi pestujou i pod 150W paradni kytky... co myslite?
Cim vic svetla tim lip. Zalezi jen na tobe kolik chces platit za elektriku a jaky vykon jsi schopen uchladit, apod. Pod 250W se da vypestovat model, ktery ti urcite bude stacit.
edems:
Tu konfiguraciu vybojek mas v poriadku. Mozes mat z toho velmi peknu zahradku a tiez aj dost sucheho. Na tvojom mieste by som osvetlenie uz nemenil, ale urcite by som pestoval v bubbleri, tie vynosy su o dost vyssie ako v hline. Ak chces zacat bubblat je tu opat kopec info. staci iba pohladat. A pripojim sa ku gunmanovi, ze obsah THC zavisi najme od genetiky.Nech sa dari. Zdar
mno tak budu asi jedinej co ti bude dopurucovat 4kilo ..... pac pod 400w vetsi a souvislejsi paldy a hlavne tvrdsi ( proste hezci), tim nechci ric ze budes myt pod 2x250 mensi vynos ale budou to ridsi palice nez u 4kilka .... jinak urcite je lepsi jet 400w scrog nez 2x250 scrog (pac bust style je pod 250 nevyhodny ) ....hodne zdaru bye
MFN
Zajímalo by mě,jestli v době růstu třeba jednou za týden střídat sodík 70W se sodíkem 110W? Neuškodí to kiti? Pokud to není dobré střídat tak mám mít v době růstu 70W nebo 110W?
Dík
I love you Seeds of MARIHUANA Tráva způsobuje potěšní!