Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Do fór byl kompletně zakázán přístup neregistrovaným hostům. Registrace nových členů díky tomu značně akcelerují a větší množství členů znamená větší porušování pravidel. Je třeba více zkušených lidí ke zvládnutí moderace fór. Musíme zajistit, aby toto fórum zůstalo příjemným místem pro pěstitele konopí a bude tematicky respektováno (mimo Kanálu, samozřejmě). Kvalita příspěvků musí zvítězit nad kvantitou.
Pokud máš pocit, že můžeš přispět k posílení Grower Teamu svými schopnostmi napiš mi PM. Podmínkou jsou zkušenosti s fórem, s pěstováním a se sebeovládáním. Nonstop přístup k internetu výhodou .
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
skoda carlosi, ze jsi se nerozhoupal trochu driv.... :c(
neni to tak davno co se vzedmula vlna odporu k tehdejsimu stavu na groweru, ale tu se ti podarilo nejak utisit...
je mozny, ze se ti to podari i ted, ale stejne mam pocit, ze dost lidi odsud utika...
nejhorsi je, ze neutikaji ti, kteri tady zakladaji thready o nicem (to by se jeste dalo prezit a smazat) nebo o tematech ktery s pestovanim nemaji nic spolecneho (jako temata o perniku, extazi, o prodeji)
jeden priklad:
kamosovo babi po shlednuti poradu v TV HOVNA souhlasila se zasazenim dvou kytek na svou zahradku (do te doby byla absolutne proti)
jenze...se svou sousedkou se dostali na grower a procetli si nejaka temata a opet od toho ustoupila :c(
proc? nevim...mozna prave proto co si tady precetla...
muj nazor je, ze by grower mel i lidem kteri konopi neznaji a nebo se setkali jen s dezinformacemi dat novy pohled na vec a ne je zase utvrdit v tom co si (byt mylne) mysleli....
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
bych to neviděl až tak tragicky, kdo chce odejít odejde, ostatní zůstávaj, pokud jsou internet a tyhle stránky volně přístupný, tak se hovada najdou vždycky, s tim se musí počítat, kdo s tim nepočítá je naivka!
Nejsem si Hypere jistej jestli o tohle Carlosovi zrovna jde.:-(
Měl jsem možnost nahlednout do pm kterym yenefer odpovídala jednomu oldies členovi a psala fakt něco v tom smyslu že na to nemaj čas,že to moc žerem a vubec at nevotravujem.Takže i proto goodbye
Původní příspěvek od carlos Pokud máš pocit, že můžeš přispět k posílení Grower Teamu svými schopnostmi napiš mi PM. Podmínkou jsou zkušenosti s fórem, s pěstováním a se sebeovládáním. Nonstop přístup k internetu výhodou .
omlouvam se, ze jsem to nenapsal do jednoho postu, ale k tomuhle bych se chtel taky vyjadrit...
tento zpusob nabirani novych clenu grower teamu zda se mi ponekud nestastnym...
kazdy kdo se domniva, ze umi pestovat a rozumi vbulletinu muze jit delat moda?
nechci byt paranoidni, ale jestli se muze prihlasit kazdy proc by se nemohl prihlasit nekdo od nasi milovane policie cr?
rovnou bude mit pristup do mod panelu, kde se ip adresy prave pripojenych lidi rovnou zobrazuji....
nevim, ale moderatori by meli byt spolehlivi lide...
o moderatorstvi se nezada, ale moderatorstvi se nabizi...
citace:
Nejsem si Hypere jistej jestli o tohle Carlosovi zrovna jde.:-(
Měl jsem možnost nahlednout do pm kterym yenefer odpovídala jednomu oldies členovi a psala fakt něco v tom smyslu že na to nemaj čas,že to moc žerem a vubec at nevotravujem.Takže i proto goodbye
mno a jestli je to opravdu takhle tak k tomu asi nema ani cenu se vyjadrovat (spis doufam, ze to takhle neni)
QUO VADIS, GROWER???
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
chtěl jsem se Vám představit jako novej moderátor - nejsem určitě nejlepší pěstitel - do pěstění se srát zas tolik nebudu, ale za ty léta co jsem tady už jsem něco pochytil - spíše se budu snažit o co největší přehlednost, uzavírání duplicit. témat, vojebávačů, atd....
Budu se snažit být co největšim přínosem!!!
To Hyr3r: Vem to pozitivne - Carlos udelal prvni a to dost dobrej a zasadni krok k vylepseni Growera. Kazda zmena ma svy detsky nemoci, ale to se vychyta...
Co dodat? Moderátoři se mění, administrátoři zůstávají... Za celou historii Grower fóra se vystřídalo velké množství moderátorů a všem jim patří můj velký dík. Nikdy jsme z odchodu některých nedělali tragédii, tak proč bychom měli teď? Nemám opravdu tolik času, abych fórum podobného rozsahu zvládal sám a díky Yennefer se mohu alespoň více věnovat programování nových featur místo zodpovídání tisíců PM-ek stále dokola. Kdo nezažil ať mě nesoudí. Nezapomínejte, že to vše děláme ve volném čase a pro zábavu!
p.s. to hYp3r: psal jsem zkušenosti s fórem, čímž myslím že to musí být uznávaný člen, nikoliv že umí klikat myší na formuláře mimochodem s tebou souhlasím, ovšem jediný možný způsob dosažení cíle je opět jen důslednou moderací...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
asi nespadam do spravne kategorie lidi, ale presto mne zajima, proc prichazim o cenne informace (tim ze je nekdo stahuje a odchazi na "lepsi, novy grower"), zrejme tu je nejaka neshoda na vyssich mistech. kdyz uz to novy clen (ktery vi o vsem) Nehruu nakous, tak to nekdo dokousnete.......
ale prosim o trochu odstupu, ne jako jedna nedavna hadka zaslouzileho clena se svymi kamarady, gdy tu padala nepodlozena, agresivni a zaujata tvrzeni, ktera patri spis do hospody mezi 4 woci
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Lepsi jako smazat, by bylo asi jen prepsat nick na neco jinyho, aby to proste zustalo v anonymite.
Naky serialy ktery jenom ukazujou kyti, smazat. Ale prece ty napady by mneli zustat jako trvala pamatka padlim clenum.
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."