Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Se mi stalo, že jsem před 2 týdny zahulil...ani né moc a úplně nezadržitelně jsem se roztřepal...a to mě drželo tak hodinu. Uplnej brutus. Tak jsem udělal test a dal jsem si týden pohov a pak jsem si dal znova uplně málo...a dělalo to to samý. Prostě se člověk po celým těle roztřepe a nemůže to nijak zastavit. Nebyl jsem se schopnej ani napít abych nevylil čaj. Stalo se vám to taky někdy???? No uplnej humus....
Noo me se to zrovna nestalo, ale muj dost dobrej kamos mel neco asi dost podobnyho.. Zahulili jsme a on se brutalne klepal.. fakt heges!! A to jsem si nejdriv myslel ze si dela prdel, nebo ze je mu zima, ale pak rekl ze za to nemuze (teda spis to vykoktal) a ze zima mu nejni ale klepal se tak asi trictvrte hodky nebo tak nejak presne to nevim a pak najednou vsechno v klidku pak tejden necadil a od ty doby se mu to snad nikdy nestalo teda nevim vo tom.. Ale bylo to faaakt vostry... a hnusny..
prostě každá droga je menší nebo větší zásah do organismu a záleží na momentálním rozpoložení, jak to tělo přijme. třeba má někdo v krvi méně cukru, nebo je pod stresem apd. a byť to člověk třeba ani neregistruje, tak ta droga může působit jako katalyzátor a problém je na světě. já třeba když hulím a mám málo tekutin, tak mě rozbolí hlava. přitom žízeň nepociťuji, ale když si zahulím, tak mi tělo řekne bolestí hlavy, že něco není ok.
mě se stalo, že jsem po hulení přestal vidět...vůbec nic sem neviděl, neuvěřitelně mi hučelo v hlavě, ale nesložil jsem se a tak jsem nevěděl, co dělat...byl jsem totiž na německym institutu a okolo bylo spostu lidí, naštěstí si toho kamarád všiml a odvedl mě na záchod k umyvadlu...myslím, že jsem se neklepal, ale bylo mi pak jako po nemoci...mám pocit, že ganja dost snižuje hladinu cukru v krvi...já totiž před tím celej den nejedl a skoro nespal...
Wanad: buď v klidu sám si to nazval přesně : .. "a to mě drželo tak hodinu" .. je to prostě proud energie a protože jsi ho nevyvolal sám ale drogou (hulením) tak to nejni příjemný .. kdyby si ho vyvolal třeba nějakou čistější technikou (způsob života, cvičení, jóga, bubnování, hlasové techniky, atd.) tak by to bylo nevýslovně příjemný .. a ne uplnej brutus jak píšeš ..
no neco pridam, jeste sem nezkolaboval, ale prehulenost si doslova uzivam, clovek si musi uvedomit ze je JENOM zhulenej a ze to za hodinu prejde, paxe smejes i tomu ze se klepes, pokud ti neni fakt blbe a nezvracis.
mne se stava jedna neprijemna vec, kdyz si vecer zahulim, vetsinou se pak naladuju zradlem, rano kdyz se vzbudim, tak mam sileny nesnesitelny krece v zaludku, staci jediny sousto a sou pryc, ale nekdy se to sousto kurva spatne schani. nevim jestli to je tim ze zeru/nezeru, nemam to vyzkouseny, ale deje se to dost casto, ale jen kdyz den pred tim hulim
Ja kdyz mam takove to obdobi,kdy hulim nonstop,tak se mi stava,ze nemam ten zadany stav,ale spis mam hned chut to zapichnout a jit spat.A mam divny myslenky, naky deprese,sebemensi problem me priserne sere,vsechno moc resim a jsem down.To si potom dam vzdycky par dni pauzu a pak zas s chuti do toho.
Jinak si nepamatuju,ze bych se zhulil a bylo mi z toho zle,jedine v kombinaci s chlastem.A taky se vzdycky divim co se do me vleze,kdyz mam zravku a sezeru vsechna ta kvanta potravin,to je fakt o zdravi.Jednou jsem prisel domu zhuleny a prave hral film Cokolada,udelal jsem si papu a pojidal ho prave u te sceny,kdy ta zenska porada hostinu na oslavu narozenin ci ceho.Cpali jsme se vsichni spolecne,uplne jsem si pripadal,ze sedim u toho stolu s nima.
posledni dobou se mi to stava docela casto - zatroubim si a za 5-10 min prestavam dokonale kontrolovat telo... sem-tam mi to cukne rukou/nohou, popripade se bouri mimicke svaly... Neni to az takova prdel, zvlast treba v plnym autobuse...
Mě se ten třes stává vždycky, když si dám nějakej silnej skaňour,
a k tomu ještě hrozný psycha, takže nejlépe jenom lehkou venkovní
sativu trávičku, to je vždycky pohodička..
chalani, nebol ten spek po ktorom ste odpadavali a neviem co este miesany s tabakom? ak ano, tak mate odpoved, vlastna skusensot bolo klepanie, zvracanie a zosypanie
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
Mne se tyhle stavy zacali dit az potom co sme zhulily neco hrozne silnej skunk z Brna.dal sem si prda a v klidu dal druhyho a the end,trepavka po celym tele,kratce ale zato si tech 5 min vubec nepamatuju!!A naposledy sme hulily s kamosem u nich pred barakem a tam sem se probudil na zemy smotanej jak nejakej had,ale ted uz je to v klidu.............doufam