Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych se zeptat jesti může být člověk imuní na THC? Já jsem měl párkrát trávu a kamarád už létal na měsíci,smál se, dalal kraviny a mě to nic neudělalo jenom se mě chtělo spát. A to jsem měl toho tak dvakrát víc, tak proč ???
Jo dik, jeste by me zajimalo kdyz se rekne prvni huleni tak jesti se to bere jako, huleni poprve, par prdu nebo prenoska, ja jsem daval jeden den, a to jsem se parkrat usmal a neslo to prestat ale trvalo to tak dve minuty a pak vubec nic, potom sem daval jeste dalsi den a to nebylo vubec nic, asi musim davat silnejsi, ze? HULENI ZDAR
2 andree:
Možná by tě něco silnjšího zhulilo oněco víc už teď, ale myslím si že to není nutné.
Nesmíš od toho očekávat hory doly a okamžitý účinek ...
Buď trpělivý a nech tomu čas. Ono to příjde samo...
A veř že to bude stát zato
THC je vlastne ta latka ktora ti vytvara zhulenu realitu ale najprv ju musis mat v krvy.Poznam max 2 typkov co sa zhulili na prvy krat vecsinou na 2 alebo 3 krat.Napr ja som zapukal a nic. Myslel som si ze som v prdeli ze to na mna nefunguje a potom 2. 3. krat a nic ale na 4. krat to bola pecka a nie nadarmo sa hovori ze1. is the best. Ale mam kamosa ktori ked sa chce zhulit musi to do seba dostat inac ako dymom lebo jeho normalne po 2. prasku naduva (ale kolace a pod. je v pohode) tak to by som nechcel
Z přenášky MUDr. Prof. Valentina Huleníčka: "...Někteří jedinci v lidské společnosti trpí velice nepříjemnou, ale nesmrtící genovou poruchou, která jejich tělu nedovoluje vstřebávat THC do organismu. Naštěstí vědecký tým PUDr. Doc. Sk. Unka nalezl poměrně jednoduchou a snadnou léčbu - po dobu tří týdnu doporučuje koupele (min. 30 min.) v horké vodě s alespoň 10ml hašišového oleje, následně pobyt pod 400MW HPS zářivkou (min 1 hod). Tato terapie za ideálních podmínek nastartuje zdárnou regenaraci organismu a po 3-4 týdnech by pacient měl být schopen prožívat plnohodnotný život..."
2 dude: hehe, ta věda.
Jeden muj kámoš moc nehulí, tak jsem sehnal nějakej skunk a že ho to jako naučim. Když jsme odpalovali třetího špeka, tak já už skoro nemoh kouřit a s nim to nedělalo nic. A to už několikrát hulil. Pořád se mě ptal, kdy jako to příde a já se jenom smál a řikal: to poznáš. A za chvíli zase: kdy to příde? Já už nemoh, tak jsem se jenom válel po zemi a smál se.
Von nad všim totiž strašně přemejšlí a všechno probírá strašně do detailu.
andree cuj tu. Mam kamarata ktory hulil a hulil a nic mu nebolo. A hulil a nic,chapes. Ale nastal neviem aky zlom a odvtedy huli ako dabel a zmastuje ho to poriadne, to mi ver. takze trpezlivost stavy prinasa!
Přesně, to se stalo mě ale my jsme byli tři, jeden hulí tak rok a mi dva jen párkrát, tak jsme dávali a oba sa řezali smíchem ale mě nic tak pořád se ptám proč, a taky věci beru pěkně do detailu
Pred nedavnem se mi stala docela zvlastni vec...prijel kamos z FM - nehulic. navecir jsem ho vytahl do knajpy. Kdyz jsme se sli posilnit nejakym tim bluntem tak mi rekl ze by to chtel zkusit taky...rikam proc ne...vysvetlil jsem mu jakozto zacatecnikovi jak na to. v prubehu nejakych 3 hodin kolovali asi 3 speky skanoura a my uz byli na kopr a on porad nic...a to pritom kazdeho praska tlacil tak 20s do hlavy, az byl cerveny jako raq. nasralo me to a tak jsem jeste nabil 2 slukovky skanku ktere si zhulil jen on sam (tak 10 prasku) a porad nic...pritom to mnozstvi co spalil on by me asi zabilo...rikal ze ho pry jen trochu boli hlava, jinak nic (btw: ja byl uz po 2. speku vypaleny jako prase...) nechapu... nestalo se vam neco podobneho???
ja znam 2 lidi kteří se mužou hulit jak a co chcu a nic.Zkoušeli jsme na ně bílou vdovu a taky hašiš a ještě hulili předtím samozřejmě a nikdy se nezhulili. Nevím jak to u nich funguje ale je mě jich líto :-)
jo myslim si to co Reewer, je to normalni ze clovek co huli poprvy hned zhulenej nebude....a nebo to fakt neslukoval ale to by si asi poznal
Jinak si myslim ze neco jako imunita vuci THC neexistuje
ja kdybych to neviděl jak kamos stahl brko brutalniho jednoprdoveho modelu a řekl jenom že to hnusně chutna, tak bych taky nevěřil ale je to tak.Ale je fakt že ja jsem se poprvé taky nezhulil.
no já mám známýho, který se taky ne a ne zhulit. dával si to i přes vodárnu, takže do plic se mu to určitě dostalo, ale prostě mu z toho nic není (ani hlava ho nebolí), jenom říká, že je z toho trochu unavený. zkoušeli jsme ho zhulovat snad 10x a potom to vzdal a už to nezkouší. alespoŇ si nezasírá plíce když už nic.