Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky e mi jednou zlomila kytinka a zkusil jsem dlahu a ta nějak nepomohla tak jsem to nechal zakořenit v troche vody a pak jsem to šoupl do země.-mě to sice chvíplo,ale tobě by to mohlo klapnout-mě to chíplo protože mi to asi sežrala srnka!
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Jo srnky to jsou svine
Nam se minulej rok rozlomila jedna kyti cca3m na pul-asi pulmetrovej
rozstep,obalili jsme to latkou namocenou v Bioalgenu a zpevnili provazkem a kyti v poho.
Nektery kytky lameme,nebo ohybame schvalne,aby nebyly tolik videt.
At to rozdejcha,
Zdar
Pokud jsi to zjistil hned nebo bezprostředně po ulomení do jednoho dne, tak to vpoho zpátky sroste (když tam dáš tu tyčku a nebo to nějak zatáhneš) a udělá to to koleno, jinak ty kytky jsou plevel a když se takhle ulomí větev, tak je aji tak schopná dorůst s tím, že se začne zase napřimovat, takže bych to neustřihávál, přinejhorším až to uschne bych to ucvakl, ale jinak volnej průběh.
Zatím se mějte good
Zdarec
Nooo zdravim, no tak ja to nechavam na prirode a na kytiii a loni se zlomila vetrem skoro woprawdu vejpul, tak jsem ji nechal jak byla, jenom sem vypodlozil vrsek quli plisni a mazec: MAKALA DAL, NORMALNE SE PLAZILA PO ZEMI jak nejaka wostružina nebo cooo...
(Zlom se v pohode sam zacelil a bylo to nejlepsi koureni...)
No hlavně to nedělat izolepu.Zlomila se mi samička při převozu z domu do přírody a neměl jsem po ruce nic lepšího než izolepu.První jsem s ní pěkně dlouho bojival abych vubec našel konec a stejně mi ta samička odešla!Ale jiné vyrostli..takže jedna taková kytička mě nenamydlila!
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
kdysi jsem viděl svého dědu roubovat a používal k tomu nějakou speciální izolepu (něco jak je taková ta elastická elektrikářská). myslím že by se to dalo použít i u nalomené kytí.
Izolačka je v pohodě, už jsem jí použil na tenhle případ dvakrát a vždycky to klaplo bez problémů. Větev to pěkně přitáhne a pak jenom stačí to postižené místo občas porosit, dokud se to nezacelí.
ale ked je ta vetva zlomena uplne (teda ze sa drzi iba na nejakom "vlasku") tak to asi je lepsie uz ju urvat celu pretoze rastlina dava vela energie aby to obnovila,nie?
No, záleží na tom, čemu říkáš "vlásek". Mě se urvala celá v tom kloubu, visela jenom na tý spodní části a chytla se bez toho, že by kytka celkově nějak viditelně strádala.
Jinak je docela zajímavý, že se mi to stalo dva roky po sobě u stejnýho modelu i když je z pěti kytek vždycky jenom jeden .
No me se minuly rok zlomila vetev tak ze visela jenom na tom vlakne tak sem ji obvazal,privazal spagatem a vetev si zvesela valila dal.Stava se mi to pravidelne kazdy rok ze se lamou vetve pod tihou palek ale nevidim v tom naky big problem, nikdy mi neodesla vetev kvuli zlomenine(klidne i otevrenee)