Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no neni prilis dobri ale kdis vono dava ti gradi po tom a to za to stoji a co jiniho z listu mas delat nic nez nešjake jidlo mliko nebo nakozit do votli nebo jinich napoju
_____________-cuz tim
Dneska sem z pestirny odriz 3 samce asi pulmetrovy a budu varit. Na kolik mlika to odpovida ? A vubec vseobecne by se hodilo vedet kolik kyti (kdyz se jedna pouze o kluky) obycejne davate na litr.
Ja mam zkušenosti takový:
ingredience- 1,5l polotučný (pro 3 lidi), 1/4 masla, cukr, kakao,
1/3 sedmičky palic dobryho modelu
postup- mliko sem varil pomalu(aby nedosáhlo varu) 2 hodiny, všechno
hulení nakatrovaný najemno sem tam dal hned na začátku,
máslo taky, cukr a kakao až nakonec, po přecedění
pili sme to teplý, komu by se chtělo čekat
účinky- jednou to byl brutus: pulhodinovy zachvaty smichu, neschopnost vypit pivo, neovladatelnost venčeneho psa, druhy den přichod do školy na 5. hodinu
Joo mliko, to je narez, tuhle nedavno jsem na intr dovez igelitku listu, takovych starych, nic moc... Druhej den jsme to u kamose na private sparili v jeho kuchynce vodou, asi 45 minut, a pak sme to varili ve 4 litrech mlika, semtam jsem to michali...varili sme to tak 3 hodiny, mozna vic, az z toho zbil ubohej 1 litr. S velkejma obtizema jsme to vypili, neslo to vubec pozit, pak jsme se z toho tuku vsichni posrali(meli sme plnotucny mlika a hodili sme tam kostku masla). Jo a skvela vychitavka na precedeni je ponozka, pres sito nam to vubec nechtelo protect jak to bylo husty, tak sme to narvali do ponozky a skvele to z ni vymackali, udelali sme ot asi 4x a pak sme ot vypili. Po hodine jsme uz o sobe vubec nevedeli, stav jak na papiru(skoro). Dokonce nas uz v hospode kde sme se usadili nechou ani vydet, jak sme se tam vsemu krenili. Ted vezu zase dalsi igeliitku, je tam i dost palic, ale oprcanych, ktere se mi nechcou prebirat, tak je nechame vyvarit taky, asi v pondeli, tak vam pak napisu jake to bylo)
mlíko podle bambuse
jestli mate radi jahody jako ja udelejte mliko takhle.....
vezmete si dost huleni aby vam to stacilo podle situace. Proplachnout material (listí) a dame varit... pouzivam jedine plnotucny mliko je nejlepsi varim to asi tak 2 hod nekdy vic zase podle toho kolik toho je. Davam do tohotrosku domaci slivky ale neni potreba. A ted prijde to HLAVNI mliko necham schladit pak ho narvu do mrazaku dokud nema tak 6 stupnu a potom vemu dve plny hrste mrazenejch jahod hodim do mixeruspolu s mlikem...n zacatek trochu zbytek se pak doleje, takhle se to da udelat i pro kotel lidi udelam litr jahodovyho koktejlu z mlika kde je tak zhruba moooc jahod a jenom 4dcl mlika a pak to zamicham, vsechno pomixuju a je na svete vybornej THC-JAHODOVEJ koktejl
dneska (teda vlastne fvcera) sme varili ,mlicko ze nakyho samce a na to ze to byl samec a jenom listi tak nas to zmastilo vic nez dost. Mam docela problem napsat tohle, uz to tukam asi 5 minut. Dobrou noc
Včera sme dělali ve 3 mlíko, přidali sme tam chlast (hádejte kde sme se inspirovali?) a dělali to dokud z toho nebyla taková hustá hnědo zelená sračka. Každej sme pak vypili šálek ..... najíždělo to snad pořád, protože asi za 2-3h sme byli death, smích, rudý oči, nic sme si nepamatovali, bylo fakt úplně brutální akorát sem musela brzo dom... jo ještě že si toho máti nevšimla, a pak sem tak do 2 nemohla usnout protože sem byla strašně v pr...
Ps: nezaspala sem do školy, vyspala sem se ve škole
2HUGILA
nemuzu souhlasit , delal sem mliko z listu z indoru a byla toho plna tam mala igelitka uplne naducana , varil sem to dve hodiny a chladil sem pary co sli ven a nahore se to srazilo a udelala se tam takova do hnedo-cerna olejova vrstva a bylo toho asi 3 deci a dali sme to z kamouskou ve dvou a byl sem uplne v hajzlu na 12 hod z toho 6 uplne a dalsich 6 hodne drsnej dojezd a pak dalsich prad uz prijemnej dojezd. Takze mysilm ze too o nicem neni.
Huliga: mam podobnou zkusenost jako TheKeptn. Varil jsem z listi a bylo hoodne dobry. Takze pokud to umis a mas dobry model, tak je zbytecne plytvat palickama, kdyz muzes mit poradne zmastovaci mliko i z listi.
to Ladunka: dneska (nebo to bylo včera?) sme s Lucou vzpomínali na to mlíko a zjistil sem, že si toho fakt moc nepamatujem (nebo já?).
(nebo to bylo s tebou?) ... (nebylo, tys šla do fachy?) ... (aha)
Jojo mlíko je lepší než piko :-)))))
Teď sem zhulenej ze skéra (toho od vás) a píšu a je to mazec, byl sem s pejskem
Tak to vaření mlíka o kterém jsem psal víše dopadlo docela doře, ale když jsme to dělali jen z těch listí ze stejného modelu tak to bylo lepší..., a to jsme to dokonce vařili dýl a měli sme tam nějaké palice, pravda bylo toho trochu méně ale že by tako moc až to šlo poznat? Nevím čím to mohlo být ale každopádně to hodnotím kladně
tak se uvaril mliko s takovy hodne vetsi hrsti skunkovyho listi a cerstvyho ,varil sem ctyri hodiny a predtim jeste nechal nalozeny ve slivce s vinem ,pak se pridal pul mlika , pul masla. A zbyla z toho 0,7l a na ochutnavku zbylo na panaka ,tak sem dal a po hodine uplne na kasi. a dalsi den na ragga meetingu se z toho postupne napilo 12 lidi a vsichni opakuju vsichni uplne na kasi ,tzn. ze kazdy mel neco pres pul deci. Ja se od 13 napil asi 4x 5x a celej den a jesteten dalsi na kasi. ak nic cus