Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim jen stručně-Máme doma 4 kočky a ty svině mi choděj užírat kytky,proto je musim mit v v plastovejch košich viz foto
Ale,nejradši bych je mel přímo na sluníčku takže otázka zní:
Ví někdo o ňákym spreji co odpudí zvířata a nepoškodí kytišky?
Nj, kočičky mají rádi cannabis. Někde jsem vyděl odpuzovač koček a psů. Myslím že jsem ho i kdysi skoušel na roh baráku, ale že by to mělo nějaký efekt.
A že by to bylo nějaké dobré stříkat na kytky bych taky neřekl.
Nevím jak ti poradit, max je dat tam kam kočky nemůžou, ale to je dost na prt.
zkus kytky postrikat Vermesfluidem, docela smrdi, tak by kocickam nemusel chutnat.
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
z vlastní zkušenosti bych doporučit toto STOP-PES, je to granulát napuštěnej nějakým odpuzovačem který psi a kočky fakt nesnášej, ale je to spíš určený pro venkovní použití, má to silný citronový aroma, prodává se v běžných chovatelských potřebách, ale maji ho i v Bauhausu, nebo OBI.
Dovnitř se asi víc hodí KEEP OF odpuzovač koček ve spreji, ale ten vyzkoušenej nemám ´=o)
Mě kocouři taky ožírali kytky, tak jsem část balkónu přehradil dvířkama s výplní z králičího pletiva....takže bych to udělal takhle, popř z toho pletiva vytvořit velkou klec na kytku.
Původní příspěvek od johny_cz z vlastní zkušenosti bych doporučit toto STOP-PES, je to granulát napuštěnej nějakým odpuzovačem který psi a kočky fakt nesnášej, ale je to spíš určený pro venkovní použití, má to silný citronový aroma, prodává se v běžných chovatelských potřebách, ale maji ho i v Bauhausu, nebo OBI.
Dovnitř se asi víc hodí KEEP OF odpuzovač koček ve spreji, ale ten vyzkoušenej nemám ´=o)
Je to sice drazsi, ale aspon to neni zadna chemie a
navic to muzes pouzivat roky a odpuzuje to vsechnu zver.
Jinak kocky mam rad, pokud ovsem nedelaji bordel.
Pak jsou jeste dobry kocky v bordelu.
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Je to sice drazsi, ale aspon to neni zadna chemie a
navic to muzes pouzivat roky a odpuzuje to vsechnu zver.
Nevěřil bych, že kočku odežene nějáké elektronické udělátko (ještě za takové nekřesťanské peníze). Teda aspoň odpuzovače krtků na tomhle principu nefungují vůbec.
Nevěřil bych, že kočku odežene nějáké elektronické udělátko (ještě za takové nekřesťanské peníze). Teda aspoň odpuzovače krtků na tomhle principu nefungují vůbec.
Pouzival jsem ultrazvukovy mysoplas a fungoval perfektne.
Od ty doby se na chaloupce neukazala jedina mys =)
Jinak pokud jakykoliv zvire dostane parkrat pecku ze stroboskoupu,
tak si myslim, ze si to priste sekskaramentsky rozmysli.
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
jj, elekronicky odpuzovac mysi mame na pude taky a funguje to