Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj chtěl bych vám ukázat pár pozdně vysazených kytiček...
Měl jsem sice už jedno políčko,ale jelikož mi slimaci sežrali všechny kýti rozhodl jsem se na posledni chvíly jeste zasadit.
Bohužel jsem ted měsíc neměl foták,tak mam kytky na fotkách už trochu starší.
Osazenstvo:No name
Hnojivo:KRISTALON-plod a květ,OBM(organicko mineralni hnojivo...teda aspon mi to tak řekli) a nějakej sajrajt proti tim co žerou ty listy!!
No já používám ComCat a jsem s ním maximálně spokojen. Nevím jestli je to moc za rozumnou cenu ale vydrží ti docela dlouho protože se hnojí asi jednou za měsíc do 1l 2g. Jestli chceš svým kytkám dát fakt něco kvalitního tak tohle, mrkej na moje kytičky jakej je z toho výsledek...
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
ja používám krystalon už nějakou dobu a je v pohodě ale teď jsem si na květ koupil jinou šťávu nějaký harmavit special... kamoš mi ho doporučil a tak zatím se to jeví dobře... foto přidám později...
OBM (organicko-minerální hnojivo) je taky dobrá alternativa - 625 ml balení za cca 70kč. Dávkuje se 4ml na litr a složení má N - 1,4 P - 9,5 K - 7,5 % + k tomu používám PK 13/14 od Bcuz'Z za 300kč. Dle mého názoru nic tak hrozného
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "