Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to je jesny ze na switch je to nejlepsi. prece nebudu hulit zbytecnej papir. prebytecnej papir trham nebo upaluju. zalezi na mnoha okolnostech. ale jako papiraky se hulit fakt moc nedaj. ke konci si ani nemuzes dat poradnyho shota pac se skoro zadavis tim kourem z papiru a jestli je material trochu vlkej a ubalis to na normal, tak se vrstvy papiru akorat zapotej jak prase a uz se to skoro neda hulit(jako da ale je to humus(aspon pro me)). naposledy co sem bylil papiraka tak to bylo z celulozy u kterej to nevadi. a jenom proto ze by neprosakla a neslepilo by se to. nejradsi si ubalim z indooru takovyho prumernyho spicka a celyho ho zcudim.jj to delam fakt rad.
.:peace and flowers:.
tak a balim nejcasteji do Smokingu...ja davam jak do jakyho speku tabacek...kdyz je to modylek,tak tam povetsinou tabacek nedavam...kdyz je to skunk,tak jak kdy...nekdy je lepsi ten tabacek,ze to pekne prohori...
ja treba neumim balit velke speky, nevim proc,ale nejde mi to...
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
balim rozhodne na backroll, zasadne s prague filtrami su sice drahe jak svine ale sou fakt nejlepsi... skvele drzi tvar, dobre se to bali i huli a papieriky OCB, ked blunt tak haarlem bez prichute
Ja osobne balim na fronta, protoze na back mi to moooc nejde smotnul jsem na backa zatim jednoho a jeste jsem ho balil na dvakrat :-/ a na front mi to zatim taky moc uuhledne nejde .. no co uz .. a papirky? jedine OCB cerne, lepi docela luxusne... navic jine nemam nikde po ruce, takze nevim... cuz
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
halo,
ta som dnes zmaturoval zo slovenciny a toto som si zostrojil a zdokumentoval 4f... nejdem pisat nic ako sa to robi pretich co by chceli lebo to tam vidno gutke mach...
len poviem ze je to na back s tabakom a filter do esicka a opaleny zbitok papyrusu
enjoy