Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No rudealis skunk. nebo rudealis indika je v klidu.
Ale já bych chtěl splašit spíše klasický rudealis, co roste třeba na jižní moravě myslím.
Jenom tak pro zábavu, abych viděl jak se to chová apod.
Možná to tady už podlo, ale staf kterej mám je taky hodně ovlivněn společností a okolím... když hulim sám mám z 90% indicu možná i častěji. Když hulim s kamarády je v převaze zase sativa...
hned na začátku musim nesouhlasit s tim, že halucinace sou přisuzovaný indice.Co třeba Nevilles Haze, Senor Garcia, Willie nelson a jiný extrémní sativy.Ty se právě vyznačujou halucinogenníma stavama.
S tim, že nelze poznat 100% sativu od 100% indiky taky nesouhlasim.Osobně preferuju sativy, ale indikou nepohrdu. Když se silně zkouřim sativou, tak sem pořád funkční, komunikativní.Samozřejmě do určitý fáze, ale to je se všim.Když se silně zkouřim idikou, tak mi dělá problémy chodit, mluvit a při odeznívání stavu strašná únava.
Možná je to odvážný tvrzení, ale myslim si, že kdyby sativa nedozrávala někdy i o 2měsíce dýl než indika a měla podobný výnosy, tak by byla mezi idoor pěstiteli stejně, ne-li víc, oblíbená než indika.
Podle mě drtivá většina komerčních pěstitelů pěstuje indiky hlavně kvůli rychlému květu a velkému výnosu, aby bylo zase rychle a co nejvíc prodávat.
Já si radši počkam 4,5 měsíce na sklizeň a sklidim míň, ale výslednej materiál bude stát za to.
Tímto neodsuzuju indiky,sám je taky pěstuju(hlavně hybridy) ale jak už bylo zmíněno:každýmu chutná něco jinýho.peace
Nejlepsi stavy byly ze zacatku - vybuchy smichu, ktery se nedaly zastavit. Poslední dobou to je nic moc... Ale obcas kdyz je zajimav modylej tak se taky dostavej vybuchy smichu
Původní příspěvek od MiniGrow Rudealis - Nádherně žádné stavy a smrtelná pachuť
Jinak je to škoda, že ho nikdo nepěstuje.
Kdysi sem sháněl semínka, ale nikdo se neozval, toto konopí se prý vyskytuje na jižní moravě, tak sem to chtěl po někom sehnat, ale jaksik to nevyšlo.
Chtěl bych se podivat na to jak to roste, prý to nezávisí na světelné periodě.
A taky bych to chtěl s něčím skřížit.
Prostě oprcat nějakého skunka rudealisem, co by to udělalo !
Odruda fourway by mel byt krizenec sativy, indicy, ruderalisu. Kdyz bys moc chtel, mohl bys z toho mozna ruderalisove vlastnosti zpatky vyslechtit.