Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hydrothor - doporucil bych ti tu sikminu udelat i z druhy strany jinak kytky nebudou dostavat vsechny stejny svetlo a muzou ti rust kazda jinak rychle a ty predni prerostou zadni.
Vypada to zatim zajimave..Tak doufej ze nevyhoris.Dobry je pouzit tepelnou pojistku,ale to urcite vis..
No khamo nevim nevim.Taky jsem o tom uvazoval,mista tam mam mraky,zadnej filtr a rovnou ven.Ale v lete sauna a v zime brrrr.Jsem zvedavej jak to vyresis.Videl bych to tak na klimosku.Rad se priucim jestli neco vykoumas.
At se ti dari!
nazdars, taky záleží jakou vrstvu izolace tam dal, podle toho bude velký vedro nebo jen vedro
řeším teď podobnej problém s teplotou, kterou očekávám v letních měsících,
asi nezbude nic jinýho než pořídit klimatizaci na chlazení v létě a na topení v zimě
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
pokud teda nejde pestovat jinak,tak se to snad da vyresit,ale porizovaci i provozni naklady o dost stoupnou.Pred nedavnem mi znamy nabizel obycejnou klimosku asi za dvojku,ale nevzal jsem ji.Radeji budu asi pestit jinak a jinde.