Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od stuchly No sorry, chtěl jsem jen vylepšit Vaše téma o zpomalení větráku na 220 V, ty Vaše krabičky které kupujtete V GM není nic jiného , než tahle blbá součástkA : je pravda že jsem to mohl narvat do jednoho příspěvku a proto se to pokusím ipravt, soráč TO honza_heartofeurope , už to pročištuji
To o cem pises je dioda. A to co kupujeme my, jak rikas, neni soucastka co reguluje natvrdo vykon na polovinu, to bychom si koupili diodu. To z GM je plynuly regulator. Jinak na polovinu to jde taky tak, ze zapojim dva ventilatory do serie.
...tak konecne pridavam dlouho postradane fotky tesne pred a behem sklizne. Zda se, ze holciny vyrostly celkem uspesne a prvni testiky taky celkem stoji za to :-)))
Naposledy upravil honza_heartofeurope 02-01-2005 v 12:18 PM
Jsou super Je to moc pekna uroda! Letos chci konecne uz rozjet hydro.
HELP: Jsem neznalec anglictiny a chci si objednat u seedbanky semena....u Dutch Passion. Jaky je rozdil mezi moznosti Regular a Feminised???
... a jeste bych mel jednu technickou - jaky mate kdo zkusenosti se skladovanim suchyho matrose? Je nutnej mrazak, nebo staci lednicka? Kdyz to vsechno odrbu a dam do dozicek, tak se mi to proste do mrazaku nevejde. Mam trochu strach z plisni, kdyz to nezmrazim. Diky za rady.
esi je to suchy tak to muzes skladowat i bez snizene teploty a nesplesniwi to ale pomerne casto se rika ze skladowani za normalni (pokojowe) teploty se snizuje potence me to tak teda nepripada ale newim nelsem si jistej ale lednicka by mela stacit