Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Smart : Hlavní informační zdroj je F.A.Q , nebo-li Frequently asked questions = Často kladené otázky...
význam FAQ z wiki (druhý odstavec si pozorně přečti, dočetl jsem se, že jsi nezdvořilý) :
citace:
FAQ (zkratka anglického výrazu Frequently Asked Questions, v překladu často kladené dotazy; občas se (s mírně humorným nádechem) používá česká zkratka ČKD), je dokument obsahující seznam otázek a odpovědí, které se ohledně nějaké problematiky často vyskytují a jsou pro ni typické.
Dokumenty FAQ vznikly na Internetu, konkrétně v Usenetových diskusních skupinách. V těchto skupinách se často opakovaly stejné otázky začátečníků, kteří znovu a znovu pokládali již mnohokrát zodpovězené dotazy. Aby se takovým opakovaným otázkám zabránilo, někteří uživatelé začali vytvářet seznamy nejtypičtějších otázek a odpovědí na ně, které do příslušné skupiny pravidelně zasílali v jediné shrnující zprávě. V prostředí diskusních skupin se považuje za nezdvořilé pokládat dotazy, které jsou v FAQ pokryty.
+ červená tabulka :
code:
NEŽ ODPOVÍŠ K TÉMATU
- JE TVOJE ZODPOVĚDNOST RESPEKTOVAT PRAVIDLA KOMUNITY!
- V OPAČNÉM PŘÍPADĚ MŮŽE BÝT TVOJE REGISTRACE ZRUŠENA!
Hledal jsi odpověď na tvou otázku v Návodech, FAQ a Slovníku pojmů?
Hledal jsi odpověď v archívu diskusních fór?
Týká se tvůj příspěvek skutečně tohoto tématu?
Přináší tvůj příspěvek něco užitečného k tématu?
Zkontroloval jsi, zda tvůj příspěvek neobsahuje hrubé pravopisné chyby?
vystydnul mi čaj, stekl med z rohlíků a den se přetočil do odpoledne ..
Ale přečetl jsem celej thread a mam nasmáno do konce týdne !!
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Ještě bych měl jednu radu. Smarte, kup si ve zdravé výživě pytlíček neloupaného konopného semínka (ale ne nějaké pražené, solené či obalované). Ta semínka si vem a na nich můžeš (za pár korun) zkoušet kdeco - jak klíčit, zalévat, jak se budou chovat když je necháš vyschnout, když je přeliješ a co vše vydrží. A až ti povyrostou, tak na nich můžeš trénovat dál - tvarování, stříhání, zaštipování a i odebítání klonů a můžeš zkusit i hnojení.
Bude to naprosto legální a hodně se tak naučíš za pár korun.
vondris> pH zálivky je vhodné přizpůsobit tomu substrátu, tzn. že při substrátu s vyšším pH je vhodnější zálivka s nižším pH a naopak. Dobré je zjistit si jaké pH z toho substrátu vyteče a podle toho upravovat pH zálivky.
Ahoj,dovolím si oživit topic otázkou...
Co by jste mě doporučily za semínka kdybych chtěl začít co nejdřív to pujde... Doufám že už to nezkazím...
Kdý mě doporučujete zasít venku na balkoně? a jakej model?
P.S ty semínka Autoflow... Děkuju
Ahoj,
tak se mě dostali pod ruku nějaké ty semínka tak už jsem je zasadil do hlíny,vyrostly o trošku (ten klíček vylezl ven) každej den to tak 2x až 3x za den kropim rozprašovačem s vodou... Co na to řikáte v jaký je to fázi? Už začali ty semínka lízt na povrch...