Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No skoušel jsem to,ale myslím že to nemělo žádný pozitivní vliv na růst rostliny..ona byla vůbec celá nějaká divná.rostla pomalu a ze semínka a zastavila se na výšce tak 20cm a to měla tak 10 pater...škoda kdyby vyrostla do 1m byl by to jiný kotel palic čest
no vono taky neni pyramida jako pyramida - za á musí bejt co nejpřesněji zkonstruovaná do určitejch úhlů a za bé musí bejt naprosto přesně orientovaná - nejlíp podle kombinace dobrýho kompasu a GPS - a za cé neni uplně jedno z čeho je udělaná - mimochodem to opravdu funguje - nicméně je to příšernej vopruz pač se člověk tisíckrát praští do hlavy vo ty šikmý profily a nesmí se na to vyvazovat kytky pač by to porušilo tvarovej zářič
virgil - na discovery sou schopný vyrobit pořad vo čemkoliv - to neni směroplatný
Tady mátenějaké rozměry: VÝŠKA / DELKA STRANY¨/ DEL.ZAKLADNY
2 / 3,1416 / 2,9892
3 / 4,71 / 4,48
4 / 6,28 / 5,98
5 / 7,85 / 7,45
10 / 15,70 / 14,98
20 / 31,41 / 29,89
30 / 47,12 / 44,83
40 / 62,83 / 59,78
50 / 78,54 / 74,73
100 / 157,08 / 149,46
Jsou to zakladní rozměry at už v cm, nebo v m. Vždy musí směřovat hrany na světove strany!!!Ne rohy!!! Veškerý materiál vložený
má být v 1/3výšky. Já měl takto uskladněné vino,byl to velký
chutový rozdíl!!! Samozdřejmě stejný druh a značka. Ten kdo tomu nevěří tak at nekritizuje,jinak ten patent na ostření
žiletek má pan KAREL DRBAL Patent č.91304 . od roku1959
to je vše co jsem chtěl říci. Čaute!!!
Já osobně mám pyramidový ostřič žiletek už více jak 2 roky a funguje bezvadně. Mám tam sadu břitů Mach3 a každý týden střídám břit. Za ty 2 roky jsem nemusel za žiletky utratit ani kačku !!!!!!!!!
Pačmák: tak to jsme šetřílci oba - já před dvanácti lety koupil stříhací strojek Solingen na psa, a od té doby jsem za žiletky neutratil taky nic.
Ale co se mi zostřilo je břit-ký humor:-)
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.