Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, přikládám foto mého prvního pěstitelského pokusu, zatím mám doma za oknem, než je někam přesadím. Zalívám podle mě ok, hnojím BioBizzem Fish-Mix (občas do květináče a o něco častěji postřik na listy), ale nějak mi umírají listy. První foto je tipuju na vysušení větrem (měl jsem na parapetu a docela foukalo), ty žluté skvrny mi ale přijdou jako nějaká absence živin. Poradí prosím někdo?
Zdárec lidi. Kámoš mi dal nějaké sazenice abych mu je dal do pucu, přesadil jsem je do lepšího substrátu a hodil pod úsporky, aby se rychleji zotavily. Ale co ty listy? Tohle vidím vůbec prvně... Nevíte o co jde?
Rakosnicek ta kvetina je uplne vpohode...... len davaj bacha na prehnojovanie a kyslost pody lebo to je horsie jak keby bola poda viac zasadita.....
Gromer kysla poda alebo prehnojene preplachni to a zdvihni ph najskor si to ale zmeraj zle listy odtrhni...
a gremlin daj prec zle listy a zmeraj si ph a podla veku mozes zacat hnojit v nizkej koncentracii....
cawte, mám problém..mal som rastlinky vo foliaku a za v nedelu som ich polial a v stredu a potom som sa domov vratil az v nedelu a bola uplne sucha zem a rastlinky mi ozltli nejako...od spodu az do predposledneho poschodia( je 4 poschodova) tak vsetky listy ostali zlte,,niekde som sa dočital ze je to nedostatkom dusíka neviete mi poradit ako to napravit alebo je to len tou vodou,, fotky sem hodím neskor....
Zdravím Groweři... Mám problém začly se mi na jedné kytce kroutit listy :/ .. známej bonsajista mi poradil že z nich něco vysává vodu a mám je postříkat Mospilanem. Prosím o radu předem za každou děkuju
Zdravím chtěl bych se zeptat na můj problém s listy... Víte někdo co to přesně je??? Kytičkám dávám jednou týdně postřik přímo na listy od Plagronu (VitaRace) je mi divné že vždycky po tomto postřiku se na lestech objeví "bílé skvrny" kytičky jsou u vápenaté zdi, ale minulý rok tam byli také a tyto problémy neměly, ale nestříkal jsem je... I když hodně pršelo a voda tam občas cákala tak se prostě to vápno na listy nedostalo, ale když je teď stříkám tak se tam objevují tyto bílé skvrny... Zkoušel jsem je i prstem a mokrým kapesníčkem otřít, ale to se nedaří ta bílá skvrna nezmizí... Díky za rady
PS: Je to fem. Durban od DP...
Původní příspěvek od Davidino Zdravím chtěl bych se zeptat na můj problém s listy... Víte někdo co to přesně je??? Kytičkám dávám jednou týdně postřik přímo na listy od Plagronu (VitaRace) je mi divné že vždycky po tomto postřiku se na lestech objeví "bílé skvrny" kytičky jsou u vápenaté zdi, ale minulý rok tam byli také a tyto problémy neměly, ale nestříkal jsem je... I když hodně pršelo a voda tam občas cákala tak se prostě to vápno na listy nedostalo, ale když je teď stříkám tak se tam objevují tyto bílé skvrny... Zkoušel jsem je i prstem a mokrým kapesníčkem otřít, ale to se nedaří ta bílá skvrna nezmizí... Díky za rady
PS: Je to fem. Durban od DP...
Je to v klidu,to je normální Muže to bejt tvrdou vodou Když stříkám biool tak tam od něj taky mám skvrnky...
OK tak to jsem rád... jen mě to sere že to nevypadá hezky, ale evidentně to listům nevadí páč vypadají zdravě... Hodlám pak udělat celý téma s mým pěstem páč letos jsem si s tím opravdu vyhrál.... Určitě se máte na co těšit V půdě je totiž krásný kravský odleželý hnůj Udělal jsem letos takovej mix Dole trocha keramzitu s Guánem pak 5cm vrstva hnoje pak Je vetší vrstva substrátu na muškáty s perlitem a substrátem na kaktusy pak je zase hnůj s kopu žížal následuje opět muškát a nahoře je taky tak 5cm vrstva hnoje a uplně nahoře je zase substrát s perlitem aby to vypadalo hezky
Pánové musím se s vámi podělit o jednu rostlinu je to z největší pravděpodobností o O. G. kush. Je to z klonu z kterého jsem měl velikou a dobrou sklizeň i já stejný klonař.
On z toho dokázal udělat zajímavého mutanta. A nějak nevím jak se mu to mohlo povést. Usuzuji buď velkým stresem. Ale v tom případě nevím jak to udělal.
Nevíte co mohl udělat špatně?
Opravdu už mi docházejí nápady jak tohle vyrobil. Podle všeho dodržuje pH hnojí to na květ a hlínu má z nějaké slevy v baumaxu.
Sem si hnedka řekl jestli si ze mě dělá srandu už. To už chce asi nějakou zručnost tohle vyrobit.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
No neviděl jsem zbytek rostlin. Tak že by mě zajímalo jak vypadají ostatní. No nevím právě. Nějak mě nenapadá kde je chyba. To už je tak zmutované že bych řekl že všude. Tohle už je na mě nějak moc.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Zdravím,
po týdnu se mi udělaly žlutý fleky na Frisianovi. Cca před 5ti dny jsem hnojil BioVega 4ml/L a nechtěně přelil přes listy za slunka. Může to být tím, bo hledat jinou příčinu?