Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já ještě neřídím,ale jel jsem teď vyhulenej autem na invex s člověkem pro kterýho neexistujou zákony.Když jsme jeli přez Olmik,byla na semaforu červená.říkam mu(řidičovy)“Šimone,je tam červená!!!!!“ on mi na to řekl“ta červená je informativní“ trochu zrychlil a jel dál..mě to donutilo zapnout si pás!!!
Běžte se mrknout sem,je to ganja kreslení,stojí to zato!!!! https://grower.cz/forum/showthre...4027#post104027
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Naposled sem vez kamose ze sklizne (takze sem nebyl nezmasten:-) asi 120km a byla to pohoda...akorat dalnice sou takovy nudny, lepsi sou vesnice a takovy ty maly mesta (muzete na lidi rvat ze jsou dacani a tak)...jinak uz mam najezdeno nejakejch par tisicu a zmastenost me f tom nijak neomezuje
4 frg
ty seš dobrej maník, prey: už od autoškoly , to mě fakticky dostalo...
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
taky jezdim pořád zhulenej de vo zvyk.uz se mi i povedlo řídit náklaďák po mlíčku.to byl nářez vřele doporučuju.vojenskou V3Sku nejede moc rychle zato pekelně rámusí a smrdí a ten interier to je lahůdka.
Joo pukec za volanten je v celku v poho, jen musí být ta jistota kontroly.Jednou, když bylo fakt OK počásko, taxem razil na výlet, hned při startu sme s kamo odpálili hrudku plastu, a cose nestalo, seklo se rádio a já čumím co s ním.Hned jaxem vrátil oči na silnic a vidím před sebou chladič kamiónu, taxem to hed strhnul ke krajnici a dal si malý odopčinek.Bylo to fakt těsně, ale jel sem dál a jezdím pořád,jen si dávám větší pozor a hafo mě to baví, jde o to, jen vědět, co si můžeme v tóm nádherném stavu opojení dovolit.Takže proč nepukat za volantem, když je to takový mazec??Ale chlast ne!!
Ja šoférujem nahúlená veľmi rada a vlastne väčšinou jazdím nahúlená (a húlim v aute - ale nie za jazdy), ale zase nemožem byť úplne "nasračky" (keď už ani poriadne nevidím)
Taky si to za volantem užívám... Sice to není úplně ok, ale jezdím pomaleji a mnohem opatrněji. Snad nejhorší je zacouvat do garáže - to je maso i v nezhuleným stavu ("vjezd do garáže="esíčko" s kopce do celkem úzkejch vrat). Co je možná špatně - občas se přistihnu, že se rozhlížím po krajině a kochám sea spokojeně se zubim. A taky se mi už párkrát stalo, že jsem jel někde, kde už jsem projel snad miliónkrát a vůbec jsem netušil, kde jsem... Jednou jsem už chtěl zastavit - řekl jsem si, že až uvidím chodce, tak zastavím a zeptám se, kde to vlastně jsem... :-) Naštěstí nikde nebyla ani noha.
zkouřená jezdim, hlavně na ty vyhlídky........ale když nekdo řídí zkouřenej a já jedu s nim tak ho často okřikuju,protože od ty doby co sem bourala se fakt dost bojim rychlý jízdy..........
ja osobne jezdim taky skoro furt zhulenej jak triska a takovy keci jako ze za volantem jezdit zhulenej je zabijarna,me totalne sere.ja si to davam v pohode,uz me taky parkrat staveli flojdi a v pohode,proste everybody smoking ganja-every time.
to maggie: hm super clanek, tri roky je dost, je blbej, ale nevim ta jeho reakce je takova hodne divna, to musel bejt dost high, ze nezastavil, kdyz se ritil na chodnik
je to syn policejniho namestka, za dobry chovani bude za rok venku, ale co to ustavni leceni? to je docela masakr to ten soudce je asi trochu mimo, tem psychiatrum to musi bejt jasny, ze to je ptakovina
to maggie: hm super clanek, tri roky je dost, je blbej, ale nevim ta jeho reakce je takova hodne divna, to musel bejt dost high, ze nezastavil, kdyz se ritil na chodnik
je to syn policejniho namestka, za dobry chovani bude za rok venku, ale co to ustavni leceni? to je docela masakr to ten soudce je asi trochu mimo, tem psychiatrum to musi bejt jasny, ze to je ptakovina