Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslím že co se týče konopí je potřeba teplota kolem 190° C - 200° C což právě Flowermate v5.0 přesně splňuje. U ostatních bylin je to samoz. různé a individuální.
Andělka lékařská - do 149°C
Aloe Vera - 177-204°C
Anýz - do 130°C
Bazalka - do 130°C
Bedrník - do 190°C
Břečťanové listy - do 190°C
Citrónová kůra - do 190°C
Černý či zelený čaj - 190°C
Eukalyptové listy - do 130°C
Fenykl - do 130°C
Ginkgo biloba listy - do 130°C
Guarana - do 130°C
Heřmánkový kořen - do 130°C
Hřebíček - do 130°C
Chmelové šištice - do 130°C
Chmelové žlázky - do 130°C
Jitrocelové listy - do 190°C
Káva - 121-200°C Upozornění: nepoužívejte při vysokém tlaku či srdečních obtížích!
Kavakava, listy - do 190°C
Kebračová kůra - do 190°C
Kozlík lékařský - do 235 °C
Květ levandule - do 190°C
Kořen lékořice - do 190°C
Kočičí dráp - do 204°C
Kostival lékařský - 121-200°C
Kukuřice setá, dužina - 93°C
Kmín kořenný - do 177°C
Limeta, květ - do 190°C
Lopuch větší, kořen či semena - do 200°C
Máta - do 130°C
Maté - do 190°C
Meduňka lékařská - do 130°C
Melisa - do 130°C
Měrnice černá - 149-177°C
Mučenka - do 190°C
Petrklíč, květ - do 130°C
Petržel - do 235 °C
Plicník lékařský - do 130°C
Podbělový kořen - do 130°C
Pomeranč - do 130°C
Proskurník lékařský, kořen - do 190°C
Rauwolfie, kořen - do 130°C
Smetanka lekářská (pampeliška) - do 149°C Upozornění: nepoužívat při žlučových kamenech.
Šalvěj, šalvěj rudá - do 190°C
Třezalka tečkovaná - do 190°C
Tymián - do 235 °C
Třapatka nachová, kořen - do 130°C
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Myslím že není co řešit, Flowermate v5.0 S je skvělý. Na tomto videu https://www.youtube.com/watch?v=4cbwbN9lbYw ukazuje maník to podstatné, a tím je to, že matroš není spálený na prach, ale doslova tepelně vysátý.
To uz bych prihodil 2 tisice na Vulcano...je to spicka.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Kdybych měl možnost to vyzkoušet, bylo by to super, ale nemám. Proto potřebuju radu tady. Navíc, jak jsem psal, nemám s vaporizerem žádný zkušenosti, takže nemůžu srovnávat. Každopádně za každou radu velký díky.
poradím, jedině Flowermate v5.0 S, absolutní hit mezi vapíky, dá se koupit i u nás za 2.900.-kč ta S-ková řada má tři stupně teploty, úúúžasnou chuť z konopí a co se mi líbí, jak tomu říkají - bylinný odpařovač -
Celtic Vapo - nekupuj, vyhozené peníze, protože to nefunguje, nahříváš hodinu a nic
Herbal Aire Elite - neznám, ale za tu cenu máš dva luxusní Flowermate v5.0 S
Zdravím
Mám dotaz.Já hulím každej den a po vaporizéru už nějakou dobu pokukuju.Mám ale obavy,že každodenního kuřáka vaporizér neuspokojí.
Jak je to??Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Když už hulit každý den, tak přeci zdravě a Flowermate v5.0 S je skvělá volba, že by ti to doporučilo 99 ze 100 dr.
Koukal jsi na to video ? ten maník je tak z Flowermate v5.0 S uchvácen, že ho ke konci zapomene i zapnout :-)
hlavně jde o chuť a stav po aplikaci
POkud si ultra hulic a chces bejt i po vapu nagaucovany ruce pryc. Ja si to prave koupil z duvodu zdravi(mam volcano) a uz 3/4 roku lezi na skrini. Jako chutove to nema konkurenci i ten stav neni spatny, ale neco mi tomu chybi. Neco jako kdyz neokorenis jidlo sezeres to ale jedl si lepsi...
Jinak pokud bys byl z MSK kraje konkretne ostrava, byl bych ochoten vizt volcano nekam do restauracky kde se i huli a muzes zkusit.
Čau mam odzkoušených více vaporizérů kterých jsem vlastníkem. Arizer extreme, Pufit, Flowermate a rozhodně doporučuji Flowermate. Jinak co se týče pálení vs vapo tak za sebe bych řekl že stav v nejsilnější fázy je tak stejný jen vapo má pomalejší náběh.
..mám Volcano 8 let a jsu spokojený jak cip, valím i iolite přenosnej...ale samo, že hulím i špeky, fajky a bonga...ale vím, že kdybych se hecnul, tak mi čistě volcano stačí...zkoušel jsem i jiné typy ale na Volcano nedám dopustit.
Zdar. Tak som si konečne obstaral prenosný vaporizer HEBE TITAN 2. Hľadal som niečo so širším nastavením teploty nakoľko chcem vaporizovat aj iné byliny a tam sú teploty odparovanie nižšie ako u konope.
Teplota od 93C - 220C, nastaviteľná po jednom stupni.
Nabíja sa cez mini USB, Výdrž batérie cca 1,5hod.