Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Santcha Poradi mi pls nekdo? Koupil jsem obycejny teplovzdusny ventilator a v navodu pisou, ze se nema davat na spinaci hodiny? my stim nekso asi zkusenosti?
Díky
Čau hale mám doma taky teplovzdušný ventilátor a myslím že by se to klidně dalo zapojit na spínačky ale proč to budeš zapínat na spínačky když to má termostat a stačí jen na málo a v klidu ti to vytopí celou místnost měj se Patrees
termostat netermostat. Chcu ho nastavit aby jel jen pres noc. Tak abych vedel presne kolik protopim... jinak mam klasicky mechanicky spinacky... a 1000/2000 w teplomet..
cus taky mam takovy problem ,,mam komoru 120x130x220 je zdena a netopi se tam v noci je tam tak tech 9stupnu..svitit budu prez noc ale stejne to musim zateplit dam tam na podlahu 8cm zeleny polyestern a to same i na zed k odvetravani,na zbivajici steny dam pol.3-5cm,pritah bude pasivni hned od vedle z komory kde je bojler tak by to mohlo byt dobry je tam celkem teplo od bojleru ,,,jinak koupit nejakej ten topnej kabel z terra
prodavaj i ruzne tepelne folie ale to si myslim ze bude na nic mozna byt tebou koupil nejaky maly topeni treba Sencor SFH 8010 http://www.electroworld.cz/catalog/...eni-ventilatory je i plynule regulovatelný ,,asi ho taky poresim no uvidim az rosvitim a zmerim teploty
cus, měl jsem podobny problem a jak uz tady psal Black_Dragon1 ta zarovka s piskem je docela dobry resení pokud nechces investovat do nejakeho topeni, ja to delal podobne.
nebo si kupte infra zarovku a je to ta by mela hrat mnohem vice ( je takova cervena )
mel sem take problemy v boxu kde v noci byla nejnizsi teplota kolem 11-13 stupnu kdyz se svitilo tak 22-25
nejvetsi problem byl v tom ze kdyz sem mel takovou zimu tak model ktery kvete 50 dni mi kvetl 80 dni a stejne mel 90% chlupu krasne bilejch ale uz sem to nechtel nechavat , jo zima a soky ze zimy ti to pekne prodlouzi
Ale fota z toho pestu tu nenajdes protoze uz nekolik let sem nepostuju me vysledky s hlediska bezpecnosti .
Ahoj,
mám problém rozjíždím grow ve zděném přístěnku v homebox L, i přes zateplení polystyrénem padá teplota přes den k 8stupňum. Svítim v noci - 23 ale přes den to padne, mám totiž problém s elektrikou a přes den zatím nemůžu zařadit přímotop. Ty prckové ještě nejsou velcí jak lahev od Plzně, čertvé řízky... Je to krizová situace? Myslim budou mít řezy s takovéhle zimy následky? A nebo je to rovině pouze zbrždění růstu? Díky
Mal som podobny problem. Velmi to brzdilo rast, takmer uplne.
Riešil som to vyhrevnym kablom ktory je dostupny v akvaristikach. Pouziva sa na vyhrievanie terarii. Zapojil som to cez termostat a teplotu to pomahalo regulovať celkom slušne.
Díky za rady. Zbrždění růstu proběhlo.. už se mi podařilo nainstalovat funkční přímotom tak snad bude teplota už vždy jenom ideální. Bál sem se spíš, jestli si dívky neponesou jakousi vadu spusobenou tolik nízkou teplotou, ktera by pak mohla mít vliv na produkci