Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
o kolik bodu muze dany clen zvetsit karmu zavisi na datu jeho registrace a jeho samotne karme, takze zaslouzily clen muze pridat 10 a vic bodu. S negativni karmou se to ma obdobne, ale jeji hodnoty jsou asi polovicni a samozrejme minus Jestli mas 10 bodu, a negativni kacko ti da nekdo s velkou karmou, muzes mit klidne 7 i min bodu. Zjistit to lze skrz karma ikonu u vlastniho prispevku, kde je aktualni hodnota..
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
to Krychle:
Já bych se chtěl jen zeptat, jak se můžu dozvědět o kolik třeba já můžu někomu navýšit nebo snížit karmu? Totiž třeba kdybych chtěl dát někomu negativní karmu, tak abych třeba věděl, že mu to strhne bodů víc a pak si to třeba rozmyslím. díky
Původní příspěvek od Calzone JAHmaican:
nn, IMHO nemáš pravdu, síla karmy závisí také na tom jak je člověk dlouho registrovaný. Takže faktor má vlastní karma + datum registrace.
Jo je to tak, psal jsem to uz nahore, ale neplati to v pripade negativni karmy - ta ma polovicni hodnotu nez karma pozitivni
ad to zjisteni poctu bodu - to mozny neni, leda ze by ti to nekdo z modu rekl, navic to ani neni dulezity - bud si za svym rozhodnutim stojis a nebo nestojis a pouzijes zbabele neg. karmu bez komentare - jaky rozmysleni?
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Původní příspěvek od Papek to Krychle:
Já bych se chtěl jen zeptat, jak se můžu dozvědět o kolik třeba já můžu někomu navýšit nebo snížit karmu? Totiž třeba kdybych chtěl dát někomu negativní karmu, tak abych třeba věděl, že mu to strhne bodů víc a pak si to třeba rozmyslím. díky
Jednoduše. Řekni někomu, že se mu chystáš zvýšit, nebo snížit karmu (v druhým případě to asi nepůjde tak snadno) a jestli by se nemohl podívat, jakej je rozdíl mezi hodnotou jeho karmy před a po udělení karmy od tebe.
Jak to že mi klesla karma z 85% na 72% když jsem žádnou negativní neobdržel-neni to tim, že měnim a mažu příspěvky? nebo se na mě vyřádil nějakej anonymní looser?
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Původní příspěvek od Apartman Jak to že mi klesla karma z 85% na 72% když jsem žádnou negativní neobdržel-neni to tim, že si upravuju a mažu příspěvky? nebo se na mě vyřádil nějakej anonymní looser?
Dostal si karmu za neco nepestitelskyho,tak ti growing karma klesla
jo- karma je super, občas ji nechápu-je to podivuhodný
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
karma ?seru na ni, porad a nikdy jsem ji nedal:-).nasrat.rad bych ji dal,ale neni komu.nemam cas brouzdat po Groweru.dejte mi tip a rad ji nekomu priradim,ale zatim nevim.