Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Oznámení » Co je Karma?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10
Autor
Téma 
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 129

o kolik bodu muze dany clen zvetsit karmu zavisi na datu jeho registrace a jeho samotne karme, takze zaslouzily clen muze pridat 10 a vic bodu. S negativni karmou se to ma obdobne, ale jeji hodnoty jsou asi polovicni a samozrejme minus Jestli mas 10 bodu, a negativni kacko ti da nekdo s velkou karmou, muzes mit klidne 7 i min bodu. Zjistit to lze skrz karma ikonu u vlastniho prispevku, kde je aktualni hodnota..

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 16-11-2008 v 14:40 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Karma uživatele Papek - 87% PěstitelskáKarma uživatele Papek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

to Krychle:
Já bych se chtěl jen zeptat, jak se můžu dozvědět o kolik třeba já můžu někomu navýšit nebo snížit karmu? Totiž třeba kdybych chtěl dát někomu negativní karmu, tak abych třeba věděl, že mu to strhne bodů víc a pak si to třeba rozmyslím. díky

Papkův tabáček
PapTab - Výroba cigaret + SMOKE REPORTs

Největšími nepřáteli tabáku mezi živočichy jsou, kromě člověka, slimáci.

Před potokem pět kopek konopí, za potokem .... čórka .

Old Post 26-11-2008 v 19:01 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

Papek:
Snad nevadí, když odpovím já...doufám, že správně.
Jelikož máš dvě kostky, tak mužeš přidat/ ubrat dva body.

!!!CHLASTAFARI!!!

Naposledy upravil JAHmaican 26-11-2008 v 19:29 PM

Old Post 26-11-2008 v 19:21 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

JAHmaican:
nn, IMHO nemáš pravdu, síla karmy závisí také na tom jak je člověk dlouho registrovaný. Takže faktor má vlastní karma + datum registrace.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 27-11-2008 v 01:15 AM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

citace:
Původní příspěvek od Calzone
JAHmaican:
nn, IMHO nemáš pravdu, síla karmy závisí také na tom jak je člověk dlouho registrovaný. Takže faktor má vlastní karma + datum registrace.

Jj, je to tak...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 27-11-2008 v 01:54 AM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 134

Jo je to tak, psal jsem to uz nahore, ale neplati to v pripade negativni karmy - ta ma polovicni hodnotu nez karma pozitivni

ad to zjisteni poctu bodu - to mozny neni, leda ze by ti to nekdo z modu rekl, navic to ani neni dulezity - bud si za svym rozhodnutim stojis a nebo nestojis a pouzijes zbabele neg. karmu bez komentare - jaky rozmysleni?

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 27-11-2008 v 08:12 AM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 135

citace:
Původní příspěvek od Papek
to Krychle:
Já bych se chtěl jen zeptat, jak se můžu dozvědět o kolik třeba já můžu někomu navýšit nebo snížit karmu? Totiž třeba kdybych chtěl dát někomu negativní karmu, tak abych třeba věděl, že mu to strhne bodů víc a pak si to třeba rozmyslím. díky

Jednoduše. Řekni někomu, že se mu chystáš zvýšit, nebo snížit karmu (v druhým případě to asi nepůjde tak snadno) a jestli by se nemohl podívat, jakej je rozdíl mezi hodnotou jeho karmy před a po udělení karmy od tebe.

Old Post 17-12-2008 v 23:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

Jak to že mi klesla karma z 85% na 72% když jsem žádnou negativní neobdržel-neni to tim, že měnim a mažu příspěvky? nebo se na mě vyřádil nějakej anonymní looser?

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Naposledy upravil Apartman 08-05-2009 v 14:39 PM

Old Post 23-04-2009 v 11:36 AM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

citace:
Původní příspěvek od Apartman
Jak to že mi klesla karma z 85% na 72% když jsem žádnou negativní neobdržel-neni to tim, že si upravuju a mažu příspěvky? nebo se na mě vyřádil nějakej anonymní looser?

Dostal si karmu za neco nepestitelskyho,tak ti growing karma klesla

Zase to tak nehrot

Old Post 23-04-2009 v 12:17 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

Plati jeste anonymni karma? Dostal jsem karmu bez komentare ale od koho byla jsem videl?

,___,       Buňky musí neustále monitorovat stav vnějšího prostředí a také komunikovat navzájem. Podněty z těchto zdrojů významným způsobem ovlivňují expresi genetické informace.
{O,o}     45W CFL á la scrog / guerilla outdoor / urban windoor
|)``)      400W TopSpin nad 1.2m x 1.2m
O RLY?   www.topspinreflectors.com

Old Post 23-04-2009 v 12:26 PM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 139

citace:
Původní příspěvek od xpapousek
Plati jeste anonymni karma? Dostal jsem karmu bez komentare ale od koho byla jsem videl?

Jo nedávno mi taky jedna přišla, myslím že ja za bod, takže platí.

Old Post 23-04-2009 v 12:32 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šlajs
Stálý Člen

Karma uživatele Šlajs - 62% PěstitelskáKarma uživatele Šlajs - 62% PěstitelskáKarma uživatele Šlajs - 62% PěstitelskáKarma uživatele Šlajs - 62% PěstitelskáKarma uživatele Šlajs - 62% PěstitelskáKarma uživatele Šlajs - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

[účet odstraněn]

Old Post 24-04-2009 v 11:47 AM
Šlajs je offline   Profil uživatele Šlajs   Find more posts by Šlajs   Foto galerie člena Šlajs   Click here to Send Šlajs a Private Message   Add Šlajs to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Šlajs! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

jo- karma je super, občas ji nechápu-je to podivuhodný

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Naposledy upravil Apartman 09-05-2009 v 07:52 AM

Old Post 08-05-2009 v 14:36 PM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 142

karma ?seru na ni, porad a nikdy jsem ji nedal:-).nasrat.rad bych ji dal,ale neni komu.nemam cas brouzdat po Groweru.dejte mi tip a rad ji nekomu priradim,ale zatim nevim.

Old Post 12-09-2009 v 19:07 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maxeaux
armed greenfidel

Karma uživatele Maxeaux - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

hoď ju sem, som žebrák, žena sa kurví a deti nemajú čo žrať

Old Post 12-09-2009 v 22:12 PM
Maxeaux je offline   Profil uživatele Maxeaux   Find more posts by Maxeaux   Foto galerie člena Maxeaux   Click here to Send Maxeaux a Private Message   Add Maxeaux to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxeaux! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maxeaux
armed greenfidel

Karma uživatele Maxeaux - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 144

diky chlapi

Old Post 18-09-2009 v 20:04 PM
Maxeaux je offline   Profil uživatele Maxeaux   Find more posts by Maxeaux   Foto galerie člena Maxeaux   Click here to Send Maxeaux a Private Message   Add Maxeaux to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxeaux! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás