Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Domnivam se, ze v uvodnich popisech doslo k omylu - pise se tam, ze Grow se doporucuje pouzivat v pozdnich fazich kvetu a Bloom je vhodny po celou dobu, tedy v rustove i kvetove fazi...
dle udaju a informaci na lahvich je to ale presne naopak - tedy Bloom pouzivat klasicky v kvetove fazi a Grow muze byt po celou dobu (rust+kvet)... asi je to jen nejaky preklep, ale tak aby to nekoho nezmatlo
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]
Podle mě je to překlep chvilku sem si stým lámal hlavu ale pak sem normálně používal grow na růst a bloom květ a žádná kytka si nestěžovala.. Jen sem se chtěl zeptat momentálně mám kytky v 36dnu květu plánovaná kosa v 50dnu hnojím pouze bloomem a už sem na maximální doporučené hodnotě a řek bych že by holky ještě vydržely snad aj dvakrát tolik máte někdo zkušenosti s ,,přehnojováním´´? JInáč hnojím takřka při každé zálivce jednou týdně čistou vodou a jedu v kokosu
zdravim, potrebujem trochu poradit. nedavno som kupil hnojky Grow a Bloom (kazdu inde) Grow je oproti bloomu o hodne hustejsi, bloom je skoro ako voda. Je to normalne? alebo ma predajca ojebal a zriedil to s vodou?
Z hnojivy Biobizz mam velmi dobre zkušenosti, mel jsem od nich kompletni sortiment a nemužu si na nic stežovat, jen ten FishMix to je smrádek ale kytky si lebedi FishMix se mi taky osvedčil jako hnojivo na Matečni rostliny a to při menšich davkach jelikož je FM vysoce koncentrovany ..
Ale naopak u Biobizzu když jsem zkoušel meřit EC při jednotlivych davkach hnojiva tak jsem se dostal docela na prekvapive hodnoty .
tak já mám doma od Plagronu Royalty-mix a je "docela dobrej"... pěstuju totiž poprvý vevnitř takže těžko hodnotit
Pár mušek tam mám, ale vím že se mi objevují doma v pokoji i v jinejch kytkách, ale není to žádná invaze.
Zajímalo by mě tudíž kolika lidem se tam ty různý breberky namnoží až doma a svedou to na hlínu, i když samozřejmě nepochybuju, že se to stává...
Přemýšlím, že bych vyzkoušel pár kousků od BioBizz, zaujal mě hlavně Top Max. JE opravdu tak učinnej? Stojí za koupi? A otázka pro znalé. Chápu dobře, že Alg-A-Mic je něco jako phyt-amin od plagronu? Phyťák mi pomalu, ale jistě dochází, tak koukám jestli není něco srovnatelnýho.
K topicu: Substrát mám Plagron Growmix a zatim si nestěžuju. Žádný mušky mi rozhodně z toho nelezou. Asi jsem měl štěstí
Tým, že človek sleduje svoj osobný záujem, obhajuje záujem spoločnosti účinnejšie, ako keby sa o to v skutočnosti usiloval. Nikdy som nevidel, že by vzišlo veľa dobrého od ľudí, ktorí sú oddaní činnostiam zameraným na verejné blaho… Velmi zajímavý dokument> Zajatci bíleho boha
Původní příspěvek od simson Pěstu zdar groweři chtěl bych se zeptat jestli si mam od BioBizzu koupit grow, bloom a Fish mix nebo spise grow,bloom a Topmax děkuji.
misto bloomu bych vzal fishmix, hodnoty jsou skoro stejny a po fishmixu ti to lepe poleti....jinak kombinace Ok
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
jj ja mam taky grow,bloom a dneska valim pro fish mix.
Ale ja sem to kupoval naopak. nejdirv sem koupil bloom, pak grow to uz sem mel kytky ve 2 tejdnu a ted jedu pro fish mix.
A ted otazkna na nekoho kdo pesti dlouho, nebo ma zkusenosti s bio-bizz.
Zalejvam kazdou zalivku (resp ted prvni) 1,5ml bio-grow
chci pridat i bloom protoze uzjdu na kvet a chci pridat i fis-mix. jak davkovat???? a jak pridavat? nechci vsechny holky spalit hned na poprvy
Původní příspěvek od mark330 co je lepsie kupit Top Max alebo PK 13-14 _?
nemam moc zkusenosti ale ja mam top max a nafukuje to sisky celkem pekne. nevim co je normalni ale kdyz porovnam s dobou kdy sem topmax nepouzival na tak tak rychle nebobtnaly