Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no jo - ale na serveru motorkáři.cz ve skutečnosti žádný MOTORKÁŘI nejsou - z 90 % procent se jedná o chytače módních trendů, zmrzlináře pojíždějící bezcílně táhlejma zatáčkama v protisměru, koženkáře balící roštěnky a podobný existence včetně lidí typu Copruse (doufam že to pochopí) což nejsou motorkáři v původnim slova smyslu ale akrobati, případně výkonostní sportovci používající mašinu jako sportovní nářadí. Reálnej motorkář ti vesměs na web nevleze pač skoro ani netuší co to je a nemá na to zhusta ani čas. Všem nehuličskejm "rádobymotorkářům" bych přál aby směli na jakymkoliv dobrym srazu (pekelnictvo, rangers, čápi atd atd) aspoň nachvilku do backstage aby si prohlídli ty haldy hulení a sněhový smrště co tam probíhávaj
Snark:
Každej to má jinak.Vlastně nás spojuje láska ka dvěma kolům a k hulení.Kalim taaky moc moc rád ale přiznám se,že vo srazech vim v podstatě prd-nic mi to neříká.Na druhou stranu doufam,ze grower minimotosraz tento náhled změní.
!!!VOŘEZAL JSEM BLAŤÁKY A UDELAL JSEM SI MÍSTO POD SEDLEM-TED JE TO PRAVA FREESTYLEMACHINE!!!
Tak pánové neodolal jsem,a dávám sem fotku kámošový padiny,kterou k nám teď dovezl na opravu.Nikdo neví přesnej rok výroby.Je to nádherná klasika(tak sedmdesátý léta) uzounká jak prdylka mlady kočky.Říkám vám.že tohle mít v patnácti,tak sem byl king.
No ale to hlavní:Kámoš mi tvrdí,že tohle je jedinná dokumentace,kterou k tomu na netu našel-tak se ukažte,jaký jste googlisti,a kdo odhalí přesnej rok má u mně K plus.Potřebuju znát ten rok,kvůli dílům.Microfish už to nebere-je to moc starý...
Jo a doplním,že se všem omlouvám za zmatek.S tou 150kou v papírech to nejni pravda.Zjistil jsem,že tam sic je napsaný 150.ale je to jen kod-takže stale jen do padesati ccm
No právě že v Yamaze mi to nenašli-podle vin codu.Spíš bude postup takovej,že to rozpulime,a uvidi se podle použitejch dílů co s tim.Třeba tam budou loža i gufera podobný něčemu jinymu-uvidime...
Ale je to krasavice co?Já tyhle lehký kolibříky prostě miluju.Solo v leže prej jede devadesát-to je myslim na seriovou padesatku slušný,a na ten ročník.....
tak že by nám to konečně začínalo?! příští tejden má bejt prej 10-13°C ani se mi nechce věřit, každopádně v pátek mi přišly nový gumy, tak mám aspoň zase co dělat, taky se už tak těšíte
khook: žádnou fotku nevidim, asi se ti to nepovedlo
Hi all grower!
ja mam 175cz uz 2 nebo 3 roky uz si to presne nepamatuju ale v lete si budu kupovat nakou hondicku 125 a chci aby mela asi tak 20kw
jinak pred 175cz jsem mel fichtliky atd.
a muj tata dela do veteranu do motorek
nyni ma ARIEL vrchovi, ARIEL spodovi a BMW 750 rok si fakt newzpomenu
mimochodem na tech ARIELECH se sral 9 let nez na to shnal vsechny soucastky a naky si i vyrabi (tim se nechci nejak kochat ale nudim se tak sem to chtel vsechno napsat)
Všem co se chystaj každou chvíly vyjet jen závidim, protože jsem neschopnej dát čízu 175 do pojízdnýho stavu. (tzn. buďto sehnat nový kartery nebo sehnat schopnýho svářeče hliníku (jako že jich moc neni))
Mno tak pánové je to tady.Lukáš Pešků konečně dokázal,že minibike je prazáklad silnice a prosadil se konečně na bednu (2.Flek) v MS.Od dob Franty Šťastnýho největší úspěch český silnice.Lukes gratulujem.Mám radost........peace Coprus